Milyen kistestű kutyát ajánlotok? (többi lent)
Bichon Havanese
(mondjuk enyém keverék:)
"Milyen kistestű kutyát ajánlotok?"
ha bármire nyitott vagy csak kistestű legyen akkor esetleg menhelyről is örökbe fogadhatnál ahol ezekre a feltételekre pontosan tudnak is válaszolni. esetleg [link]
már ne is haragudj de nem hiába idéztem a kérdésedet.
"Milyen kistestű kutyát ajánlotok? (többi lent)
Szeretnék egy kistestű kutyát, amely jól kijön a többi állattal, a gyerekekkel, és szereti a vizet"
itt pl. semmi nem utal arra hogy konkrét elképzelésed van a fajtával kapcsolatban. ahogyan az se hogy EDDIG a spanival szemezel. oké szimpi de a szöveg alapján még mindig feltételezhető hogy bármilyen egyéb CSAK KISTESTŰ kutyára nyitott vagy. de akkor lehet nekem szövegértelmezés egyes. elnézést kérek!
Jack russel, Jagd terrier.
Egyik ismerősönek van mind a kettő.
A fajtáról nem tudok sokat de ők nagyon aranyosak és a vizet is szeretik.
Amúgy minden kutya szeretheti a vizet, ha hozzá van szoktatva. pl. Nekem labrador kutyám van akit a fajtája miatt imádja a vizet és kiskorában szoktattuk az úszáshoz. A szomszédomba színtén egy labrador kutyus:Na ő a közelébe se megy a víznek.
(kivéve busset hound, angol bulldog, tacskó és ilyesmi kutyusok nehezen úsznak a rövid lábuk miatt.)
törpe snaucer, beagle(imádja a vizet és nagyon barátságos kutyafajta), Cocker spániel, Basenji
Szerintem a legalkalmasabb kistestü kutya a .:
Yorshire terrier
Nagy ember barát és imádja a gyerekeket! ^^
Ebben a kutyában nem lehet csalódni!
Nekünk kettő is van <3 nagyon helyesek és bulyósak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!