Azon a környéken, ahol sok a seregély, hogyan tartjátok azokat távol a haszonnövényektől?
Figyelt kérdés
Meg lehet oldani?2013. júl. 16. 11:32
1/8 gas72 válasza:
Hát hanggal meg lehetne oldani, ötletem nincs, de ha kreatív vagy találj ki valamit. Másik megoldás egy műszer vásárlása, ami 10 percenként dörrent. Viszont ez viszonylag drága, és másokat zavarhat.
2/8 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm az ötletet.
Írjatok még, ha tudtok valami jó módszert.
2013. júl. 16. 16:46
3/8 anonim válasza:
Nagymaméméknál is sok van. Tudod mire mennek nagyon? A madárcseresznyére! ;D Azt szeretik, és ha van már több éves, akkor magas, és így már odafönn jóllaknak, viszont sok idő, mire az ilyen jó nagy lesz...
4/8 A kérdező kommentje:
Értem. Nálunk egy nagyon nagy eperfa van - többek között - és arra nagyon jönnek. Volt olyan év, hogy nem jöttek, de idén igen.
2013. júl. 18. 18:38
5/8 anonim válasza:
Ráraksz Cd re autó riasztó hangot és rádióval max hangerőn egész nap ezt nyomod,valamint karton papírból kivágsz jó pár ragadozómadár alakot és ráragasztasz tollakat,mintha igazi lenne.Hidd el be fog válni....
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál. Mi is itt élünk, úgyhogy a maximum hangerőre állított ricsajt nem alkalmaznánk.
2014. márc. 25. 13:17
7/8 anonim válasza:
slavia 630 4,5 ha tizet lelősz ezerből nem nagyon jönnek vissza. nekem ez volt a promlépém hogy a cseresznét lelegeltég vagy 6 ot leszedtem azóta nem nagyon jönnek visza
8/8 A kérdező kommentje:
Nem ölöm meg. A kérdés 2013-as, úgy emlékszem, abban az évben jött sok, de azóta nem.
2017. ápr. 1. 05:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!