Szerintetek ez milyen madár? Gólya talán?
Figyelt kérdés
Itt körözött fél órája a fejünk fölött, gondoltam lefényképezem. Szabad szemmel túl magasan volt, nem lehetett látni belőle kb semmit, így a géppel ráközelítve látszik, hogy fehér a hasa és sötét színű a többi része. Kíváncsi vagyok milyen madár, azt mondanám, hogy gólya, de az meg nem lehet ilyen színű szerintem. Vagy igen?
2013. júl. 14. 14:23
1/7 Froncsi válasza:
Gólyából van fekete is ;)
É ez történetesen feketególya :)
2/7 anonim válasza:
Fokozottan védett és ritka madár: fekete gólya.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor elmondhatom, hogy egy fokozottan védett és ritka madár köröz már több mint 1 órája a házunk fölött :D Mikor lefényképeztem utána egy kicsit abbahagyta és elrepült messzebb de most egy órája megint itt van.
2013. júl. 14. 15:46
4/7 anonim válasza:
Ilyenkor repülnek ki a fiatalok (július közepe), repülési gyakorlatot tart. Hol laksz?
Én hallottam kelepelni (de a sűrűben nem láttam), egészen más hangja van, mint a fehér gólyának.
5/7 A kérdező kommentje:
Baján lakok, mellettünk egyik oldalt a Duna partja, másik oldalt erdő.
2013. júl. 14. 15:59
7/7 anonim válasza:
Ha erre gerjedsz, akkor jó ha tudod: a fehér gólya is fokozottan védett!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!