Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Liba nehezen tud lábra állni,...

DownDownDown kérdése:

Liba nehezen tud lábra állni, már nem is nagyon tud felkelni. Mi baja?

Figyelt kérdés
Csak ül egyhelyben, nem tud lábra állni.Mi baja lehet?Mi a megoldás rá?

#láb #sántítás #liba #libabetegség
2013. júl. 12. 01:05
 1/7 acelsziv ***** válasza:
0%
Tepsibe vele.
2013. júl. 12. 01:21
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát ez:D:D:D:D:D:D:D

NEM VOLT VICCES -.- MAJD EZT MOND HA MEGDÖGLIK A KUTYÁD.Paraszt.

2013. júl. 12. 02:04
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Ezt egy kisállatos fórumban találtam: "ez a hirtelen leülés,bénaság elöfordult mikor volt libám. Én tanacs alapján mikor igy leültek lenyomtam a torkukon egy db polybé tablettát és sec perc/nap alatt lábra álltak. Elmeletileg a jolovitban is rengeteg a b vitamin de azt nem szerették inni a szaga miatt biztos. Humán patikaban is lehet kapni polybét. Vitamin ártani nem árt ha gondolod probáld ki."

De szerintem felhívhatnál egy állatorvost, hogy tanácsot kérj, mi lehet ez, mi a teendőd. Jobbulást az állatkádnak. : /

2013. júl. 12. 03:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, mi is a b vitamin hiányra gondoltunk, most veszünk nekik Futor-t, állítólag abban van,de ezt is megpróbálom amit írtál.Köszi
2013. júl. 12. 04:54
 5/7 acelsziv ***** válasza:
0%

Kedves suttyó kérdező:

Először is: Nincs kutyám, mert több eszem van annál, mintsem panelbe kutyát vigyek.

Másodszor: Nem írtad, hogy vágóállat, vagy kiskedvenc. Nálam a liba elsősorban vágóállat. családi házban nőttem fel és ha valamelyik csirke, vagy kacsa gubbasztott, már vágtuk is el a nyakát.

Szóval kettőnk közül egy paraszt van és az nem én vagyok.

2013. júl. 12. 11:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Olyant mondasz ami nem illik a képbe! Honnan tudod hogy ez a liba már ivarérett e? Lehet hogy egy fiatal példányról van szó, amit nem szoktak általában kinyírni, főleg hogy ha 2 kg se közelíti meg a súlya! Gondolkozz mielőtt butaságokat írsz, ez így van hogyha valaminek baja van azt megöljük. De nem pelyhes libákat fordítunk fel...

2013. júl. 14. 22:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Régi a kérdés, de hátha más is ide talál ezzel a problémával.

Nekem a 2 hetes kislibával volt ez a gondom, nem tudta szétnyitni a talpát, csak bukdácsolni tudod a többiek után, pedig jolovites vizet kaptak.

Rákerestem neten, megtaláltam ezt a kérdést, és kipróbáltam a polybét. Este lenyomtam egy tablettát a torkán, más nap délután már sétált. :)

2021. máj. 8. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!