Megsebesült a korela papagályom mit tegyek? GYORSVÁLASZT KÉRNÉK
Ha nem most történt pár perce, hanem a "minap", akkor igazán nem értem, mire jó a gyors válasz, de mindegy...
Vidd állatorvoshoz, amint tudod.
Addig is, ha nem vérzik már a lába, akkor csak próbáld meg lefertőtleníteni, naponta legalább egy alkalommal, de akár háromszor is, ha sikerül megfognod (óvatosan, mert az is nagy stresszt okozhat neki).
A víz mióta fertőtlenít?
Valami patikában kapható fertőtlenítőszerrel. Gondoltam rájössz magadtól és még lett volna időd elmenni a gyógyszertárba. Szerintem már nincsen nyitva (nálunk legalábbis szombaton csak kb. délig vannak, aztán hétfőig semmi).
Ha mégis tudsz venni, akkor valami spray lenne a legjobb, mert azt könnyebb felvinni. Csak úgy fogd meg és úgy fújd, hogy a fejére ne menjen semmiképp.
Ha már nem tudsz semmit venni és nincs otthon semmi megfelelő, akkor végső esetben megpróbálhatod valami erősen alkoholos kölnivel is lefújni. Az nem igazán jó rá, de talán valamivel jobb, mint a semmi.
Vízzel és antibakteriális szappannal még nehezebb lenne megmosni, ráadásul azután is kellene még rá fertőtlenítő, szóval így lesz a legegyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!