Megsebesült a kutyánk mit tehetek?
ne haragudj, de olyan nincs, hogy nem tudjátok állatorvoshoz vinni!
ha bevállaltátok a két kutyát akkor most már gondoskodjatok róluk!
igaza van az előttem szólónak. bár szerintem még finoman is fogalmazott... valahogy össze kell gyűjtenetek a pénzt rá.
vagy ajándékozzátok el valakinek aki el bírja vinni állatorvoshoz. egyébként lehet, hogy az állatklinikára kéne vinni nem állatorvoshoz.. bár szerintem az is pénzbe kerül...
a dokival meg lehet beszélni a részletfizetést, és igaza van az előttem lévőnek, ha bevállaltatok 2 kutyát, akkor tessék róluk gondoskodni, ha nem megy, keressetek nekik másik gazdát...bár speciel én inkább 2 hónapig zsíros kenyéren élek, de a kutyámat elviszem orvoshoz
nem mellesleg az oltásokra is kell pénz, azt sem fizetitek ki?
A menhelyeknek a napi fennmaradásukért is küzdeniük kell, nincsen pénzük arra, hogy felelőtlenül állatot vállalók orvosi számláit fizessék.
Az a harapás lehet nagyon súlyos is, még ha kívülről nem is látszódik semmi, legfeljebb 1-2 lyuk. Mindenképp kell látnia dokinak! A kutya egész életet elronthatja, ha nem tudja rendesen használni a lábát.
Egy normális orvos ad részletfizetési lehetőséget.
Nem is kell mindenkinek multimilliárdosnak lenni ahhoz hogy kutyát tartson, de azért mégis van 1 szint ami PÉNZBE KERÜL amit 1 kutyának ILLENE MEGADNI, hogyha fájdalma van, orvos tud rajt segíteni,a LEg nagyobb beavatkozás is ilyen helyeken 30.000 de ez Ritka! 30.000 Az Pénz de mégsem ,,Multi-millárd'' örülök ha vannak kutyái valakiknek, de azért 1 bizonyos szinten tartani kell a jólétét.
VAn egy 6 éves Pulikutyám, meg kettő 3-illetve-4 éves Vizsla keverék, egyedül élek nincs olyan Hűdenagy fizetésem, de azt tudom nekik biztosítani hogy legalább orvoshoz eltudjam vinni,ha több dologban nem kényeztetem halálra őket, de a jólétük megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!