Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megsebesült a kutyánk mit...

Megsebesült a kutyánk mit tehetek?

Figyelt kérdés
2 kiskutyánk van 1fiú meg 1lány..a lánynak megvan harapva a két hátsó lába, és csak az egyikre tud ráállni. Eltörve nem hiszem, hogy van. Állatorvoshoz pedig nem tudjuk elvinni mert nem állunk úgy. Mit tehetünk? Nincs valamilyen menhely Kazincbarcika közelébe ahova elvihetnénk? HELP!
2010. júl. 5. 14:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Miért gondolod, hogy egy menhelyen meggyógyítják? Ha egyáltalán nem tudtok orvoshoz menni, legalább a sebeket Betadinnal naponta kezeljétek.
2010. júl. 5. 14:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

ne haragudj, de olyan nincs, hogy nem tudjátok állatorvoshoz vinni!

ha bevállaltátok a két kutyát akkor most már gondoskodjatok róluk!

2010. júl. 5. 14:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
hyperollal fertőtlenítsd a sebet és fáslizd be nehogy kikaparják a sebet
2010. júl. 5. 14:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

igaza van az előttem szólónak. bár szerintem még finoman is fogalmazott... valahogy össze kell gyűjtenetek a pénzt rá.

vagy ajándékozzátok el valakinek aki el bírja vinni állatorvoshoz. egyébként lehet, hogy az állatklinikára kéne vinni nem állatorvoshoz.. bár szerintem az is pénzbe kerül...

2010. júl. 5. 14:19
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

a dokival meg lehet beszélni a részletfizetést, és igaza van az előttem lévőnek, ha bevállaltatok 2 kutyát, akkor tessék róluk gondoskodni, ha nem megy, keressetek nekik másik gazdát...bár speciel én inkább 2 hónapig zsíros kenyéren élek, de a kutyámat elviszem orvoshoz

nem mellesleg az oltásokra is kell pénz, azt sem fizetitek ki?

2010. júl. 5. 14:19
 6/13 A kérdező kommentje:
az van hogy nem vállaltuk be. régebben volt egy kutyánk amit felcsináltak és így megmaradtak mert senkinek nem kellettek sajnos, mindenkinek voltkutyája vagy nem akart...
2010. júl. 5. 14:29
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

A menhelyeknek a napi fennmaradásukért is küzdeniük kell, nincsen pénzük arra, hogy felelőtlenül állatot vállalók orvosi számláit fizessék.

Az a harapás lehet nagyon súlyos is, még ha kívülről nem is látszódik semmi, legfeljebb 1-2 lyuk. Mindenképp kell látnia dokinak! A kutya egész életet elronthatja, ha nem tudja rendesen használni a lábát.

Egy normális orvos ad részletfizetési lehetőséget.

2010. júl. 5. 14:31
 8/13 anonim ***** válasza:
36%
valamilyen szinten meglehet érteni öt nem lehet mindenki multi milliomos
2010. júl. 5. 14:35
 9/13 anonim ***** válasza:
72%
aha felcsinálták, ha már nem költöttetek ivartalanításra, akkor legalább be kellett volna zárni ....
2010. júl. 5. 14:35
 10/13 anonim ***** válasza:
50%

Nem is kell mindenkinek multimilliárdosnak lenni ahhoz hogy kutyát tartson, de azért mégis van 1 szint ami PÉNZBE KERÜL amit 1 kutyának ILLENE MEGADNI, hogyha fájdalma van, orvos tud rajt segíteni,a LEg nagyobb beavatkozás is ilyen helyeken 30.000 de ez Ritka! 30.000 Az Pénz de mégsem ,,Multi-millárd'' örülök ha vannak kutyái valakiknek, de azért 1 bizonyos szinten tartani kell a jólétét.

VAn egy 6 éves Pulikutyám, meg kettő 3-illetve-4 éves Vizsla keverék, egyedül élek nincs olyan Hűdenagy fizetésem, de azt tudom nekik biztosítani hogy legalább orvoshoz eltudjam vinni,ha több dologban nem kényeztetem halálra őket, de a jólétük megvan.

2010. júl. 5. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!