Hol lehet ilyet kapni? Mennyiért? (hullámos papagájra)
Figyelt kérdés
Egy "madzag" amihez valami olyan dolog is jár, amit rá lehet erősíteni a papagájra és ezzel ki lehet vinni, mert nem száll el, a zsineg tartja. Kicsit értetlenül írtam ki, remélem kiigazodtok rajtam.2013. jún. 22. 18:40
1/9 anonim válasza:
Én nem raknék ilyet a saját madaramra, mert ez nem kutya, hogy elvidd "sétálni". Meg ő nem hiszem, hogy érezné, hol a határ, ameddig elrepülhet.
Szerintem rosszul érezné magát azzal a lábán. :S
2/9 anonim válasza:
Hámnak hívják.Szerintem se jó ötlet.
3/9 anonim válasza:
Papagáj hám a neve nagysanyimnak én is vettem kamikazee hámot és szerintem nagyon jó de nagyon bonyolult a feladás..főleg olyan pici madárra. Nem könnyű vad madarat hámhoz szoktatni de megéri! De nem olcsó..magyarországon én csak kamikazee-t láttam(az aviator-t könnyebb feladi a madárkára)azt is csak netről lehet rendelni..én innen rendeltem más helyet nem találtam: [link]
Aki meg hülyeségnek tartja annak: szegény kismadár kalitkába zárva élje le egész életét? Nem jobb neki is így? Ha elég szelíd akkor nem repül el!
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönön a válaszokat! Megértem mindkét véleményt
2013. jún. 23. 11:40
5/9 A kérdező kommentje:
Remélem ő is szeretni fogja a hámot
2013. jún. 23. 11:44
6/9 anonim válasza:
A 3. válaszolónak üzenném, hogy nekem is vannak hullámosaim, és nem hámot rakok rájuk, hanem hagyom, hadd repkedjenek (szabadon) a szobámban, kötöttségek nélkül.
7/9 anonim válasza:
Utolsónak : gy hullinál oké elég kiengedni mert az repked..de egy nagysanyi max anniyt repül, hogy felmenjen a vállamra vagy le a földre, inkább sétál és vele egyszerűbb ha kitudok menni mert mindenre kiváncsi, minden érdekli és kint mozog, játszik..bent ha kap egy ágat vagy bármit amivel kint szívesen eljátszik 2 perc alatt szétszedi és utána rágja a fülem vagy aa melltartó pántom..kint jól érzi magát és élvezi a sétákat de mint ahogy bent kint sem repül.
8/9 anonim válasza:
Ne térjetek el a kérdéstől. Ez a kérdés CSAK hullámosra vonatkozik- az enyémre biztos nem raknám, sokkot kapna. Mindentől félnek ezek a kicsik, nagyon repülősek, bármi megijeszti őket, azonnal reflexszerűen felrebbennek. Tehát Kérdező, te lufiként akarod magaddal cipelni a hullámosod?.... Még rosszabb lenne. Engedd ki a szobában. ez nem kinti madár, hogy sétálgass vele. Ha nálunk a kertben kinn van (kalitban), és elrepül egy nagyobb madár, már akkor sokkot kap. Mi lenne vele? Ezt képtelen lenne megszokni. Ne tégy rá ilyet. Nem rájuk való ez.
9/9 A kérdező kommentje:
Természetesen mindennap 2-3 órát repkdehet a szobában, valamikor többet is
2013. júl. 3. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!