Hogyan vegyem rá a szüleimet egy papagájra?
Figyelt kérdés
Már féléve győzködöm őket, de nem sikerül! Mindent tudunk biztosítani, napi 3órát min. kint lehet a kalitkából. És mindig társaságban lehet.2012. okt. 20. 08:51
1/2 anonim válasza:
miért nem engedik? mert hangos? enyémek azért nem engedték merthogy nem lehet majd tőle aludni...aztán a sors is úgy akarta hogy legyen egy hullámos papim mert ide szállt hozzánk és nem ment el megfogta apa anya már nem mondta hogy nem kell :)
nem hangos....mert ha este besötétedik akkor ő is alszik....most se csicseregnek csak ha látják hogy ébren vagyok és el megyek előttük...ami néha kicsit zavaró mert más aludna de én meg szomjas vagyok és csak el kell menni előttük :)
mi az oka hogy nem lehet papid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!