Nagyon sürgős! Hogy fertőtlenítsem ki az odút, miközben a barraband papagáj költ?
Már nem azért a 2 fillérért. De minek kérsz tanácsot, ha úgyis a saját fejed után mész?
Amúgy meg nem költetünk nimfát meg barrabandot egy röpdében.
"Amúgy meg nem költetünk nimfát meg barrabandot egy röpdében."
Hát képzeld el, hogy már költöttek együtt és nem is volt baj. A nimfák ilyen hülyék, még egymást is kinyírják.
A saját fejem után megyek? Már bocs, de hogyan forrázzam ki, úgy, hogy a tojásoknak ne legyen bajuk?
1. Attól még nem költetünk csak mert azt hallottuk, hogy valakinek sikerült már
2. Igen, a saját fejed után mész, és nem fogadsz el tanácsot. Kérdezted hogy babapopsi törlő jó e? Írták, hogy kevés, írták mit csinálj, te még is csak a babapopsi törlőt használod.
Fertőtleníteni nem fogod tudni, úgy hogy ne hagyja ott a tojásokat. De ha nem együtt költeted őket, akkor ezt az egészet megelőzhetted volna.
Csak az a baj, az emberek többségével, hogy ha megmondják nekik az igazat, mindig keresik a kifogásokat, a kibúvókat, hogy ők már pedig jól teszik a dolgukat. Közben ez nem így van, és csak a saját hülyeségedet erősíted és a jövőben is költetni fogod őket együtt, akkor meg még egy nimfád elfog hullani.
"1. Attól még nem költetünk csak mert azt hallottuk, hogy valakinek sikerült már "
Az a valaki én vagyok és már, mint írtam nekem már költöttek együtt és akkor is a nimfák csinálták a csudát.
"2. Igen, a saját fejed után mész, és nem fogadsz el tanácsot. Kérdezted hogy babapopsi törlő jó e? Írták, hogy kevés, írták mit csinálj, te még is csak a babapopsi törlőt használod. "
Az az egy "értelmes" válasz érkezett. Hát, ha értelmezted a kérdést, akkor az úgy szólt, hogy hogyan tudnám kifertőtleníteni úgy, hogy NE hagyják ott a tojást. MIt mondhatnék az igen jó ötlet, ha kiforrázom a 55 v 58 % válaszadó.
"Csak az a baj, az emberek többségével, hogy ha megmondják nekik az igazat, mindig keresik a kifogásokat, a kibúvókat, hogy ők már pedig jól teszik a dolgukat. Közben ez nem így van, és csak a saját hülyeségedet erősíted és a jövőben is költetni fogod őket együtt, akkor meg még egy nimfád elfog hullani."
Jó, h ilyen előrelátó vagy. Nem fog elhullani még egy nimfa, mert az összes többi költ.Józan ésszel akkor jobban megéri, ha hagyom úgy vagy lesz belőle valami v nem, mintha ilyen módszerrel kitakarítom, biztos nem lesz belőle semmi :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!