Hogy fertőtlenítsem papagájnak a nagy fát?
Figyelt kérdés
Papagájnak csináltam egy fát amin különböző játékok vannak ez egy 2m magas szélességre 1m, tehát nagy ahhoz hogy bele áztassam ecetes, sós vízbe fertőtlenítés gyanánt. Mivel tudnák lefertőtleníteni egy ekkora fát?2012. aug. 15. 14:39
1/5 anonim válasza:
Hát ha nemtudod valami használaton kívüli kidobott műanyag kádba vagy valamibe beleáztatni, meg ugye forrázni se, marad az hogy lemosod rongyal ecetes vízzel.
2/5 A kérdező kommentje:
Ok kösz én is erre gondoltam, csak gondoltam megkérdezem hátha van valakinel jobb ötlete, tapasztalata.
2012. aug. 15. 16:18
3/5 anonim válasza:
Mosogatószivaccsal is dörzsöld át.
4/5 anonim válasza:
Én dörzspapírral át szoktam menni a faágakon, a helyedben nagy nyomáson slaggal lecsapatnám, ha van rá lehetőség, aztán áttörölném ecetes vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!