Mindent a hullámos papagájokról? (Lent)
Milyen előny milyen hátrány? :D ez nem egy gép. Díszállat.
Nem tud kávét főzni, nem keni meg a kenyered, nem önt neked teát. Hangos, sokat szemetel, sok mozgást igényel. A természetben a papagájfajok közül a hullámosok tudnak a leggyorsabban irányt váltani a levegőben.
Megéri-e? Azt csak te döntheted el, ha tetszenek megéri. Ha nem tetszik akkor inkább ne vegyél.
Köszi!
Hát, igen, elég hülyén fogalmaztam meg a kérdést :D
Egy ilyen kis madárkában több szeretet fér el, mint sok embertársunkba, őszinték, bohókásak, kicsit butuskák néha, de attól még nagyon okosak és imádnivalóak. Nekem kettő madárkám van, novemberbe került hozzám az egyik, azóta sokkal boldogabb az életem, együtt tanultuk meg, hogy milyen is együtt élni. A kezemre ül, puszit ad, repül utánam, vállamra ül, mostanában beszél is. Amióta végre van párja (bár mindketten fiúk) azóta még boldogabbak, rengeteget játszanak, énekelnek, csipognak. Ha itthon vagyok, szabadon mászkálhatnak ki-be, a szívemnek a legjobb, hogy látom a boldogságuk. Mondjuk fél hatkor kicsit durcás vagyok, amikor ébresztenek, de cserébe 9 után meg ők durcásak, hogy én még fent vagyok. :D
Nem egyet éri meg venni, kettőt. Sokkal egészségesebb nekik. Tenyésztőtől kell beszerezni, minél nagyobb kalitka kell, jó minőségű magkeverék, rengeteg zöldség, gyümölcs, foglalkozás és szeretet. Madárbiztos környezet, játékok, megfelelő klíma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!