S. O. S! Meg fog halni! Szerintetek? :-[Hullámos papagáj
HÁT EZ MOST KOMOLYAN KIAKASZT!!!! Ez egy elemes bútor, azt írtad hogy a vitrines része majdnem rátok esett, tehát alátámasztod azt, amit gondolok. Amúgy nekünk is ugyanez a fajta van csak világosabb színben. EGY ÓRA ALATT kiszedhető. Mi ketten vagyunk csajok, és simán arrébb szoktuk tenni ha átrendezzük a szobát. Három nap után meg ne reménykedj. Szegény Flóri, csúnya vége lett szegénynek. De egy kis hullámos nem bír ki egylegfeljebb 2 napnál többet, ha még stressz is járul hozzá és extrém a szituáció/körülmény. Komolyan, nagyon tesze-tosza vagy.
Amúgy halogathatjátok, annál büdösebb lesz szegényke. ...Úgy viselkedsz, úgy írsz, mintha kb 10éves lennél, és kisiskolásokkal lennél körülvéve- mondom, mi 2 nővel húzgáltuk az ugyanilyen modellt. Persze egy minimális ész kell: ki kell belőle pakolni meg a rögzítéseket le kellett szedni.
Egek. Ha az én papagájom esne be valahova, már rég szétszedtem volna a bútort (ha nem tudom elmozdítani)
Valószínű hogy elpusztult, de talán még életben van. Ne ülj a gép előtt, inkább siess, lehet hogy perceken múlik az élete.
A képernyő előtt nem tudunk semmit se tenni. Amúgy jól mondták előttem, egy ilyen szekrényt nem lehetetlenség megmozdítani. Siess, és mentsd meg Flórit!
Ha elpusztult, hamarosan szörnyen büdös lesz. Mindenképp csinálnod kell valamit a szekrénnyel. És ajánlom, legközelebb inkább plüssállatkát tarts. Annak nem lesz túl nagy baja, ha beesik valami mögé.
Mi a kérdés?
Mindenképp meghal ha ottmarad. Ha nem hal éhen, akkor kiszárad.
Imádom az olyan "felelősségteljes" gazdikat, akiknek baja esik az állatának, és segítség nélkül beül a gép elé, és abban reménykedik, hogy elolvassa egy telekinézissel foglalkozó mágus. Nem tudok átmászni a számítógépen, hogy eltoljam a szekrényed. Oldd meg. Szólj a szüleidnek, szomszédnak, szakmbernek
Nem szárad ki :D a papagájok hamarabb halnak éhen, mint szomjan. A természetben is a hullámos papagájok, sokszor egy hétig nem jutnak vízhez.
Náluk ez fordítva van. 3 napig bírják kaja nélkül, több mint egy hétig víz nélkül.
Elég nyomorult a kérdező az őt körülvevő emberekkel együtt.
Ugyan ilyen szekrényem van, csak feketében és szélesebb (mert több (7) van összerakva egymás mellé, a képen 4 van). Eddig 3× voltak pakolgatva (szoba átrendezés miatt) és egyszer sem jelentett gondot arrébb mozgatni. Persze előtte mindig kipakoltuk és a rögzítéseket eltávolítottuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!