Örülnétek ilyen videósorozatnak (papagáj tartáshoz)?
A nem megfelelő tartás elkerülése érdekében,és a papagájok igényeinek részletes ismertetését megkönnyítő,azaz videókban történő beszámolók készítésére szántam el magam.
Eddig csak angol verzióban láttam ilyet,de gondolom magyarul sem ártana pár ilyen ismertető videó,ugyanis sokan túl lusták alaposan utánaolvasni mindennek,s azt sem tudják minek higgyenek,s hol kezdjék egyáltalán. Itt gyik-en is lusta már az ember mindig mindent újra leírni,de mivel nem akarom,akarjuk hogy rossz sorsra jusson akár egy állat is,rászánjuk magunkat.
Mivel van 2 hullámos papagájom,szemléltetni is tudnám a dolgokat. Mindent ismertetnék,amit csak lehet(kalitka,játékok,ülőrúd,hol kell vásárolni stb-stb),egy videósorozatról lenne szó. Már gyakorlatilag mindent tudok a papagájokról,szóval... :)
Csak érdekelne,ti mennyire örülnétek neki?
Egy yellowface duplafaktoros spangle hímet ha összeteszek egy creamino tojóval akkor mit kaphatok utódnak? Engem egy ilyesmi videó jobban érdekelne.
Helyes tartásról már nagyon sok minden van magyarul.
Azt meg nem tudom, hogy 2 hullámos papagájodtól hogy tudsz mindent a papagájokról. Irigyellek. 15 éves tapasztalattal a hátam mögött és több fajta madárral az udvarban sem merem azt állítani, hogy tudok mindent a papagájokról, mert nagyon sokat kell még tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!