Kecskepapagájt és Katalint lehetne együtt tartani?
Figyelt kérdés
Egy kalitkában, vagy épp egymás mellett lévő kalitkákban? Mik a tapasztalataitok? Mit ajánlotok?2013. máj. 7. 19:45
1/5 anonim válasza:
Először 1 hétig egymás mellett lévő kalitkában helyezd el ,aztán próbáld meg összeereszteni őket. Szerintem egyébként nem lenne belőle probléma,mindkettő nyugodt madár.
2/5 anonim válasza:
Én kalitkába nem tenném össze őket, max röpdében, de tenyészidőszakban még oda sem.
3/5 A kérdező kommentje:
A tenyészidőszak tényleg ekkora gondot okoz??? Akkor is, ha nem költenek, vagy ha csak egyik nem van jelen?
2013. máj. 8. 09:11
4/5 anonim válasza:
A tenyész időszak azt jelenti, hogy fel van téve egy odú és meg van emelve a táplálék fehérje szintje(pl főtt tojást kapnak).
A fogságban tartott madaraknál ez az év bármely időszakában lehet.
Én se tenném közös kalitkába a kecske- és katalin papagájt. Sőt kalitkában semmilyenm különböző fajú papagájt nem tennék össze.
Inkább vegyél mindkét madaradnak egy fajtársat, mert most mind ketten magányosak.
5/5 A kérdező kommentje:
Itt egyáltalán nem erről van szó, csak nem voltam biztos benne, hogy a Katalin párom mellé esetleg betehetek-e egy kecske párt, míg elkészül a nagyobb volier. Most egy kisebb szobaiban lennének, de csak átmenetileg, amit nem tudok meg mondani mennyi idő. 2 hét, vagy egy hónap akár. Ezért írtam ki így a kérdést.
2013. máj. 8. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!