Van valakinek nagy sándor papagája? Tapasztalatok?
Kíváncsiak. Túlságosan is, ezért tűnnek nagy bohócnak :D
Volt régen egy, az mindig a nimfa odukba nézelődött a volierjéből, és mondogatta, hogy kukucska.
1. Az én sanyim is szereti a nimfákat ha kiengedem őket is mindig totyog utánuk..a nimfa fiú meg énekel neki meg mondogatja, hogy madár. :D
2. Már most kis szörnyeteg pedig még csak 2 hónapos..nem lehet mellőle 2 lépésre se elmenni mert repül utánam.. :)
és senki mást nem fogad el.nekem mindent eltűr de a családból más hozzá se érhet.
Szia! Nekem is két hónapos nagysándorom van, de csak 1 hete van még nálam. Csendes, nincs vele sok gondom. Napi 3-4x kézzel nevelő táppal etetem. pár napja kis is vesszük a helyéről, sokat simogatom, beszélek hozzá:)
A kis nehézségemet az okozza, hogy néha ha nyúlok felé támadólag lép fel, csípne. Főleg ha ki akarok valamit venni a helyéről. Neked is ezt csinálja? Volt, vagy van már nagysándorod, vagy egyéb madarad?
Engem ritkán akar megcsípni akkor is inkább csak fenyeget..de mindenki másnak neki támad és rendesen megcsípi őket nem csak úgy mint engem. A kalitkájába csak akkor rendezkedek ha nincs bent mert azt ő se szereti.
Jó neked, hogy csendes..nekem egész nap ordítozik..nem szeret a kalitkába lenni..kiszoktam vinni sétálni hámmal :D
Nekem van még 4 nimfám a sanyival egy röpdébe..és most nevelgetek még 2 kis hullámos fiókát. Neked vannak más madaraid? És honnan vetted a nagy sanyit? Még az is lehet, hogy testvérek :D
Lehet, hogy engem is csak fenyeget, de nem próbálom ki:)
18.kerületből van a kis tollas.
Nincsenek madaraim, majd ha kiderül a neme, akkor szerintem szerzek neki egy párt:)
Nekem még kartondobozban van, hétvégén költözik a kalitba:)
Akkor nem tesók enyém Siófokról van.
Jó neked, hogy még megvan dobozba..nekem már régen szétszedte a dobozt és muszáj volt áttenni a kalitba. :D
Mindig csíp a kis gonosz mikor vissza akarom tenni a kalitkájába..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!