Gyöngytyúk tartásnál mire kell oda figyelni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a szárny vágásra. Vagy hogy van e valami különleges igénye stb stb.2013. máj. 2. 13:09
1/3 A kérdező kommentje:
A takarmányozása úgy tudom ugyanolyan mint a sima tyúknak. Így elsősorban ez érdekelne, hogyan vágjam le a szárnyát, hogy ne tudjon repülni. Úgy ahogyan a sima tyúknak? Vagy hallottam egy módszerről amit napos korában kell végezni, de nem tudom az hogyan zajlik.
(Szárnyvágás értsd szárny tollak vágása, nem fogom a szárnyát amputálni.:) )
2013. máj. 2. 13:25
2/3 anonim válasza:
Hát a gyöngyinek pedig a szárnya is szép, felém, itt a szomszédban soha nem vágták a szárnyát a gyöngyinek, és nem túlzottan repdestek. Esetleg próbáld meg egynél hogy milyen, hogy néz ki, de nem tudom lehet elcsúnyul.
3/3 anonim válasza:
Érdemes a szárnyakat levágni, mert röpködnek mint a galambok, a takarmányozása olyan mint a sima tyúkoknál ellenálló igénytelen fajta. Még annyit hogy nagyon kiabálós és hangos, főleg hogyha sok kakas van egy helyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!