Miért nem érdeklik őket a játékok?
Van egy hullámos párom. Már több mint egy hónapja készítettem ill. vettem nekik a következő játékokat:
Kb 30 cm hosszú famászóka(az oldalából kb 4 cm hosszú ágak lógnak ki) függőlegesen lógatva hiszen csak úgy lehet ,és egy függőlegesen lógatott létra is(vízszintesen aggatva sem használták)ezeket állatkereskedésből vettem.
Házilag készítettem nekik:
Kenderfonálra felkötöttem fagolyókat,és fa karikákat,ebből 3 db van nekik beaggatva(különbözően vannak elkészítve).
Valamint,kenderfonálra rákötöttem különböző színű műanyag golyókat,hogy legyen valami színes is,mert kedvelik az élénk színeket.Egy gyöngysorhoz tudnám hasonlítani.
De,egyikkel sem játszanak,soha meg sem próbálták,egyáltalán nem érdekli őket. Így inkább csak helyet foglal a kalitkában,gondolkozom hogy kiveszem őket.
De mi lehet az ok,hogy ennyire nem foglalkoznak a játékokkal? Úgy tudom a párban tartott madarak is szeretnek játszani,de ezek nem. Az egyetlen ,,játék" amit szeretnek,hogy együttes erővel faágakat hántanak le a kalitka tetején amikor kivannak engedve.
Szerintetek?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!