Találtam egy galambfiókát! Hogyan tudok rajta segíteni etetni itatni hogy ne pusztuljon el?
Figyelt kérdés
leeshetett egy fáról és sérült az egyik szeme nagyon szeretném megmenteni2013. ápr. 26. 19:43
1/5 anonim válasza:
Nah, a galambokat az anyjuk ún. begytejjel eteti, ami abból áll, hogy visszaöklendezi a kaját a fióka szájába. Ezt kéne vhogy neked is, kezdetnek mondjuk sótlan napraforgót összerágni és "átköpni" a szájába.
2/5 A kérdező kommentje:
elég kicsi még nincs rendes tolla.. az egyik bácsi azt mondta hogy reggelre kihűl a fióka esetleg ha lámpa alá teszem és úgy melegítem?
2013. ápr. 26. 20:04
3/5 anonim válasza:
Venni kell neki fióka nevelőt, papagájoknak árulják de szerintem galambnak is jó. Ilyen folyékony trutyi lesz, amit egy injekciós tűhöz hasonló eszközzel kell a begyébe eljuttatni.
Ezt a kukorica megrágásos dolgot meg felejtsd is el. Amennyi baktérium a szánkban van, körülbelül meg is öli a kis fiókát. De még ez a legkevesebb...
4/5 urkunde válasza:
Butaságokat ne írj.
A begytejet a megduzzadt begynyálkahártyából származik.Ezt
egy pár napig eszi a pici,ezt az úgynevezett pépelés követi
ez azt jelenti a szülő a begyében pépesíti a magokat és
ezt öklendezi a picibe vízzel, a következő amikor már egész magokat és vizet öklendez neki.
A kérdésedre válaszolva szerintem pici még ahhoz hogy feltudd nevelni.
5/5 anonim válasza:
Bocsi akkor a téves infóért, első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!