Az igaz hogy ha egy hullámos papagáj nem kap madárhomokot abba bele is halhat? Mert valahol olvastam és nagyon agódok. Vki válaszoljon pls
Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 16:12
1/7 anonim válasza:
Kell az emésztéséhez, tegyél homokot a kalit aljába.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi
2013. ápr. 9. 16:30
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Vannak papagájok, akik enélkül a homok nélkül élik le az életüket, de én úgy vélem ők kinti röpdések lehetnek, ahol tudnak más apró kavicsokat szerezni. Mindenesetre egy dolgot tarts észben, a "homok" szemcsék 1-2 mm nagyságúak legyenek, mert annál nagyobb nem jó nekik, annál kisebb pedig más problémát okozhat.
5/7 anonim válasza:
nálunk sajnos egyáltalán el sem juthat a madár a homokig: amikor a kalitka aljára szórom, annyira veszett ugrándozásba kezdenek, hogy kisöprődik a kalitka szélére és eltűnik 3 perc alatt, mintha le sem szórtam volna, esélytelen. Ilyenkor mi van?...
6/7 anonim válasza:
Ha az általam ajánlott Versele-Laga Grit-et egy patkóetetőben beakasztva adod neki, akkor nem tudja kiszórni, vagy az ürülékével beszennyezni.
Ez a grit nem csak az emésztéshez szükséges kavicsokat, hanem korallt, kagyló zúzalékot és vörös követ is tartalmaz ami pótolja a szükséges ásványi anyagokat.
7/7 anonim válasza:
Mindenképpen jobb, ha egy külön tálkába teszel nekik, de olyat is hallottam már, hogy egy keveset heti 1 alkalommal rászórtak az ételükre... nem tudom ez mennyire hasznos (így tuti nem kerülik el), de érdemes elgondolkozni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!