Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Milyen papagájt tehetek még (...

Milyen papagájt tehetek még ( a többi lent)?

Figyelt kérdés
Van egy rozella és egy énekes papagáj párom elég nagy helyen eggyütt és szeretnék még párokat tenni hogy szaporodjanak ( az énekesem elült) van bent több költő doboz, de tudok az adott faj igényeinek megfelelő méretű dobozt készíteni! és szeretnék még párokat tenni de milyet lehet? Én szeretnék hullámost és nimfát, esetleg olvastam hogy a fürj "feltakarítja" az ólat szóval az se lenne rossz de milyet lehet még? ?

2013. ápr. 7. 11:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Társas röpdében lehet hullámost, nimfát kecskepapagájt, bourk papagájt, barrabandot, hegyit. És még lehet zebra- vagy rizspintyet.

Én a fürjek közül a kaliforniai copfos fürjet szeretem a legjobban, de tartok virginiait, kínai törpét, gazdasági fürjet is.

2013. ápr. 7. 18:38
 2/2 BorosBalázs válasza:
nimfapapagájal lehet egybe tenni őket de a hullámosal nem szabad összetenni
2013. aug. 15. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!