Mit tegyek kakaskukorékolás ellen?
10/11 úgy látszik mindenhol vannak ilyen emberek. Minket még a házunk építésekor is feljelentgettek,nem tudjuk melyik szomszéd volt,de az volt a problémája,hogy túl hangosan kopácsolnak a kőművesek...teszem hozzá,reggel 8-és este 6 között dolgoztak,nem pedig hajnalban,vagy éjjel...de szerintem az lehetett a bajuk inkább,hogy irigykedtek,mert nem kunyhót építettünk,hanem 150 nm-es házat.Viszont az önkormányzat nem büntetett meg minket,úgyhogy nem jött össze a szemétkedés.
Tavaly pedig az egyik szomszéd kölke vasárnap éjjel rendezett kerti bulit (amikor másnap dolgozni mennek az emberek),persze az senkit se zavart,végül én hívtam ki a rendőröket,mert másnap hajnal 4-kor kellett ébrednem,mert délelőttös műszakra mentem.
állatorvos segíthet a problémán.
olvasd el az alábbi cikket, ott így oldották meg a hangos "problémát"
Elvileg ezzel a gallérral el lehet tompítani a kukorékolást.
Nem szállítanak magyarországra, de ha ebay-en rákeresel hogy "no crow collar", akkor lesz olyan, aki vállal nemzetközi postázást.
Viszont mindenképpen meg kell mérni a kakas nyakát, hogy a megfelelő méretet rendeld. Az oldalukon ott a mérettáblázat, colban. Azt írja 1.5-2 collal nagyobbat kell rendelni, mint a kakas nyaka, hogy legyen elég átfedés a tépőzárnak, és úgy kell feltenni, hogy egy ujjnyi hely maradjon. Nyilván nem az a cél, hogy megfulladjon meg ne tudjon enni, csak az, hogy a kukorékoláshoz használt légzsákot a nyakában ne tudja úgy felfújni.
Én is most fogok rendelni anyuméknak, szóval nem tudom, hogy tényleg hasznos-e, de egy próbát megér. Ha megjött majd megírom az eredményt.
Ők is árulják nemzetközi szállítással, de bár azt írja lehet választani sima és elsőbbségi ajánlott szállítás között, nem láttam checkout-nál ezt az opciót. Sima postával meg nem rendelném, mert a magyar posta hajlamos elveszíteni a csomagokat.
Lényeg, hogy egy kis guglizással lehet találni olyat, akitől meg lehet rendelni.
A sok rothadt allatmanias gyoker...
A kutyaugatas a kakas kukorekolas mind mind nagy decibellel jar, magyarul baromira zavaro..
Utalom az osszeset!
Ha a szomszéd kutyája ugatna hajnali 3-kor te sem örülnél, hosszútávon pedig olyan idegi állapotba kerülnél, hogy fenyegetőznél ahogyan ők teszik a kakas miatt.
Ez a baj veletek emberek, hogy "ha nem tetszik menj innen/ne nézz rá/ne hallgasd" mentalitással éltek, aztán nagy a meglepődés, hogy mi baja az összes rohadt szomszédnak veletek
A szomszédOK(!!!) nem tudnak pihenni a kakastól, hallgattasd el, a te dolgod. Ha a kutya ugat és nem tudnak pihenni a szomszédok, hallgattasd el, a te dolgod. De az egy hatalmas paraszt megoldás, hogy "ez nem pihenőövezet, meg szólj a kakasnak ha zavar". Emberek vagytok vagy állatok? De ha nektek nem tetszik valami akkor is a másik a f.aszfej, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!