Mit tegyek ez ellen? (lent)
Vannak papagájaim, kb. egy hete kaptam őket.Tudom hogy félnek de ez akkor is normális?Van egy gyümölcsös táluk rakok bele gyümölcsöket meg sajtot, és nem esznek belőle semmit.A madárhomokkal úgyszintén. Van egy madárhomokos táluk és soha semennyit nem fogyasztanak belőle.1-2 hónaposak és Tatán egy nénitől vettük.Azt mondta hogy adjunk neki gyümölcsöket bőségesen mert nagyon szeretik őket.És mondta hogy az almát és répát imádják.Tegnap adtam nekik répát meg almát, még egy kis paradicsomot is.Ott száradt el semmit nem esznek, még rá se néznek.Van szépia csőrkoptatójuk is.Mintha nemis látnák, rá se hederítenek.
NAGYON SZÉPEN KÉRLEK TITEKET SEGÍTSETEK SOKAN ÍRJATOK, MOST MIT CSINÁLJAK!!!!!!!????
csak magokat esznek.
van az a sima zacskós köles, és csak azt hajlandók enni.
csinálok nekik magkeveréket(köles,lenmag,szezámmag)és nem eszik csak a sima kölest.rakok be nekik fürtös kölest azt imádják de a többi magfajtára rá se néznek.látni se akarják.amikor meg megkóstolják akkor egyből el is mennek (repülnek) onnan mert nem kell nekik.
már egyszerűen nem tudom mit kezdjek, mit csináljak.
A papagájok egyéniségek, szokatlan nekik a hely, minden új még nekik. Mivel ketten vannak, így nehezebb a szoktatás. Az én papagájom 2 napig nem is evett, amikor megérkezett. Próbálkozz azzal, hogy kézben odanyújtasz egy kis darabka almát, répát és ha minden jól megy, idővel csipegetni fognak belőle, idővel pedig már tálkából is megeszik.
Mennyit foglalkozol velük egy nap?
hát mivel még új a hely és új gazdájuk van egyenlőre csak beszélgetek hozzájuk meg nézem őket.
de már próbáltam adni nekik répát,almát de nem fogadják el.
és úgy látom megszokták már a helyüket, de akkor miért nem esznek gyümölcsöt, madárhomokot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!