Hogyan szelídítsem meg a nimfa papagájom?
Kaptam egy hím 3 hónapos körüli nimfa papagájt most van harmadik napja nálunk. Szoktam vele beszélgetni de nem tudom hogyan tudna jobban megszeretni. Az is zavar,hogy három nap alatt még a hangját sem hallottam, csak amikor beszélek hozzá a csőrét csikorgatja.
Leírnátok pontosan, hogy ti hogy csináltátok vagy hogyan kéne közelednem hozzá, hogy majd a kezemre merjen jönni vagy simizni tudjam?
Előre is köszi?
tutira van erről könyv vagy valami olvasmány a neten. A nimfákat annyira nem ismerem. Abban a könyvben le is volt rajzolva hogy hogy kellett levágni a szárnytoll végeit. Ez azért volt jó, mert nem törte nagyon össze magát, miután kitapasztalta, hogy nem tud hosszasan repülni. De gondolom lehet toll levágás nélkül is, csak sokkal több türelemmel.
Köszönöm, sokat segítettél :)))
És mikor engedhetném el a szobában mert már szerintem szeretne egyet repülni, sokszor nyitogatja a szárnyát is.
Csak még nem bízik bennem még az eleséget is csak ketrecen kívül tudom odaadni. Szóval csak akkor engedjem ki ha már megszelídült(visszajön) vagy már most is lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!