A ti papagájotok mikor szokta meg az új helyét?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam meg a 2 hullámos papagájomat. :) Bent van nekik 3 ülőrúd,2 elég vastag fából készült egymás alatt amik átérik az egész kalitkák,és egy kis műanyag az etető és itató előtt. Furcsállom,hogy inkább a műanyag rúdon ücsörögnek,hiszen azt nem is arra a célra tettem oda,csak hogy valamire még is csak rá tudjanak állni kaja közben.A fa ülőrudakat is direkt a sarokhoz tettem,még is inkább a műanyagon vannak. Na mindegy,remélem átszoknak majd a fára.
Még eléggé kis félősek,a tietek mennyi idő alatt szokta meg az új helyét? Miután megkaptátok,rá hány hétre/napra kezdtétek el szelídíteni(hogyan)? A tojó sokkal félősebb mint a hím,azért remélem ő is kezes lesz. :)
2013. jan. 23. 16:34
1/3 A kérdező kommentje:
Ja,és mikor kezdenek majd el csipogni?Még nem igazán mernek,pedig szívesen hallgatnám. :P Hallgatok halkan zenét,így legalább motyognak valamit.
2013. jan. 23. 16:36
2/3 szántóvető válasza:
ilyen ez,van ülőrúdjuk és máshova ülnek:)hintát és tükröt rakhatnál nekik ha van elég hely.1-2 nap és lesz csipogás bőven :)
3/3 A kérdező kommentje:
A tükrös részt kihagyom,hintát majd csinálok nekik. :) Köszi.
2013. jan. 23. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!