Ha szabadon van a hullámos papagájotok a lakásban akkor a tiétek mit csinál?
Vannak nekik kint ágak amiken mozoghatnának és rajta játékok amikkel játszhatnának? Lehet hogy azért nem aktívak mert nincs olyan dolog ami érdekli őket,amivel szívesen elfoglalnák magukat.
A én hullámosom össze-vissza ugrál,csipog hogy jelezze ki akar jönni. Amikor kint van viszont általában csak ül a kedvenc kiülőjén és rágja, ritkán játszik vagy mászkál az ágakon.
A nimfáimat viszont nem nagyon érdekli a játszótér ők inkább az ágyamon szeretnek rohangálni,játszani műanyag és fa darabokkal.
Ma is kint volt az egyik, mindig Csőrike az aki mindig kijön, ő volt kint természetesen ma is. Most annyit tett, hogy felszállt a szekrény tetejére is. :) Meg volt a szőnyegen is egy picit, de többnyire a kalitkájuk tetején ücsörgött. Aztán visszament a helyére. :)
Hogy vannak-e kint játékok? Hát rengeteg minden van amivel játszhatnának! :) Rengeteg plüssjáték meg körömlakkok tömege (bezárt állapotban), papucs, playstation 2, meg hát itt vagyok én is. :) Nem tudom mi az, amivel szívesen játszanának kint. A szobanövényeket azokat természetesen ki szoktam ilyenkor vinni.
A fém tollakat(fém nyalogatása=fémmérgezés),ceruzákat(a hegye miatt) inkább hanyagold.
Szerezz be pár 1-másfél méteres fűzfaágat és állítsd,kösd,stb fel valahova őket. Tegyél rá 1-2 játékot és máris van egy olyan játszótered amin azt rágnak meg a amit akarnak mert nem eshet bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!