Hogyan tudnék megszabadulni 3 galambtól?
Köszi, kedvesek vagytok. :) Első, írtam privát üzenetet. Köszi szépen.
Lőni nem tudok, a mérgezéshez meg "gyenge" vagyok. Pedig a gyerekimet nagyon féltem, köztudott, hogy a galambpiszok elég veszélyes.
Nem rudnátok felszerelni valami rács szerűséget, hogy ne tudjanak bemenni az erkélyre? Ez azért mégis humánusabb megoldás.
Az én erkélymre egyfolytában jönnek a verebek, nem zavarnak, bár igaz, hogy nincs gyerekem, ebből a szempontból teljesen megértelek.
De gondolkozz más lehetőségeken is kérlek.
Az a baj, hogy tetőteraszunk van (teljesen nyitott) és nem erkélyünk. A rácsozás lehetetlen. :(
Humánus megoldást keresek.. ma az tette be a kiskaput, hogy a lányom kimászott négykézláb és már épp be akart kapni egy mai friss "terméket". Naponta 3x felmosok, már kezdem únni, és ideges is vagyok, ha meglátom őket.
Riasztópisztoly?
Nem kell őket agyonlőni, szerintem ha veszel egy 500 forintos, kis patronos pisztolyt, aminek jó hangja van, az is elég. Ha meglátod őket feléjük lősz, a hangja el fogja üldözni őket. Párszor megcsinálod, és szerintem leszoknak az erkélyedről.
Köszi, de ez se az igazi. Kereplővel riogatom őket április óta. Tesznek egy kört, és visszajönnek. (nyilván, hisz itt a fészkük alattunk).
Mivel itthon vagyok gyed-en, gondolhatod, milyen sűrűn riogatom őket. Hiába. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!