Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Hogyan tudnék megszabadulni 3...

Hogyan tudnék megszabadulni 3 galambtól?

Figyelt kérdés
Imádom az állatokat, de 3 állandóan az erkélyünkön és a gyerekszoba ablakunkon ül (tetőtérben lakunk). Állandóan g.sz@ros minden, és kicsi gyerekeink (még nem járnak) kint mászkálnak négykézláb... Nincs valami ötletetek, hogy tudnám őket eltanácsolni innen? (fészkük azt hiszem alattunk van, a csatorna alatt, nem hozzáférhető helyen).
2009. aug. 28. 13:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Van egy ismerősöm, akinek privátban meg tudom adni az elérhetőségét. "Galambmentestéssel" foglalkozik, biztosan tud tanácsot adni.
2009. aug. 28. 13:34
 2/16 anonim válasza:
21%
Mérgezd meg őket, vagy lődd le.
2009. aug. 28. 13:34
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszi, kedvesek vagytok. :) Első, írtam privát üzenetet. Köszi szépen.

Lőni nem tudok, a mérgezéshez meg "gyenge" vagyok. Pedig a gyerekimet nagyon féltem, köztudott, hogy a galambpiszok elég veszélyes.

2009. aug. 28. 13:38
 4/16 anonim válasza:
23%
Mivel kell megmérgezni? Nálunk is ugyanez a szitu.
2009. aug. 28. 13:40
 5/16 A kérdező kommentje:
A lepontozóktól kérném, hogy menjenek máshova pontozni (vagy ássanak kertet), vagy adjanak tanácsot. Köszi.
2009. aug. 28. 13:46
 6/16 anonim ***** válasza:
75%

Nem rudnátok felszerelni valami rács szerűséget, hogy ne tudjanak bemenni az erkélyre? Ez azért mégis humánusabb megoldás.

Az én erkélymre egyfolytában jönnek a verebek, nem zavarnak, bár igaz, hogy nincs gyerekem, ebből a szempontból teljesen megértelek.

De gondolkozz más lehetőségeken is kérlek.

2009. aug. 28. 13:47
 7/16 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy tetőteraszunk van (teljesen nyitott) és nem erkélyünk. A rácsozás lehetetlen. :(

Humánus megoldást keresek.. ma az tette be a kiskaput, hogy a lányom kimászott négykézláb és már épp be akart kapni egy mai friss "terméket". Naponta 3x felmosok, már kezdem únni, és ideges is vagyok, ha meglátom őket.

2009. aug. 28. 13:48
 8/16 A kérdező kommentje:
Ja, és ha látnátok, milyen szemtelenek. Elhajtom őket, tesz egy kört.. messziről (egy fa ágáról) figyel, és amint belépek a lakásba, azonnal visszajön. Úgy érzem, szórakoznak rajtam, és magukban jókat "röhögnek". Szóval a piaci légynél is szemtelenebbek. :(
2009. aug. 28. 13:50
 9/16 anonim ***** válasza:
90%

Riasztópisztoly?

Nem kell őket agyonlőni, szerintem ha veszel egy 500 forintos, kis patronos pisztolyt, aminek jó hangja van, az is elég. Ha meglátod őket feléjük lősz, a hangja el fogja üldözni őket. Párszor megcsinálod, és szerintem leszoknak az erkélyedről.

2009. aug. 28. 13:51
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszi, de ez se az igazi. Kereplővel riogatom őket április óta. Tesznek egy kört, és visszajönnek. (nyilván, hisz itt a fészkük alattunk).

Mivel itthon vagyok gyed-en, gondolhatod, milyen sűrűn riogatom őket. Hiába. :(

2009. aug. 28. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!