Kismamára lehet veszélyes a papagáj?
nem tudom hallottál e a toxo plasma virusrol(vagy baktérium ezt nem tudom pontosan). ez egy betegség ami a babára nagyon veszélyes akár elis vetélhetsz(állatorvos mondta, a következőt): a toxo plasma hordozója a kutya, DE NEM TERJESZTŐJE, terjesztője a macska és a papagáj. kérdésedre a válaszom életveszélyes a papagáj. kérdd meg a védőnőt,hogy küldjön el toxo plasma vizsgálatra. ez fontos ha papagájod van,és ami még nagyon nagyon fontos,és ezt a doki mondta ne egyél olyan gyümölcsöt,zöldséget,ami a földön(ben) terem(eper,répa,krumpli,stb...)mosatlanul. 20 hetes kismama (és védőnő)
remélem tudtam segíteni.okvetlen mondd el a papagájt a védőnőnek.veszélyforrás.
sok boldogságot a babádhoz.
Hát a madarak nem túl tiszta állatok, sokszor tetvesek stb.
De ha madár régóta a család tagja, és eddig nem okozott betegséget senkinek, akkor valószínűleg ezután se fog.
Itt ezen a weboldalon egy állatorvos ír a Toxoplasmosis-ról és arról, hogy egyáltalán nem veszélyes csak vannak szabályok amiket be kell tartani.
Az igazán veszélyes az, hogy nem rögtön egy orvost kérdeztél ilyen kérdéssel.
Ezért hozzánemértő emberek, butaságokat mondanak és ez miatt az állat élete is veszélybe kerülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!