Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Hányó hullámos papagáj....

Hányó hullámos papagáj. Miért? (nem etetéses öklendezés)

Figyelt kérdés

Kb 3 hónapja elpusztult egy hím hullámosom, folyamatosan öklendezett, hányt 3nap alatt meghalt.

Most egy tojó elkezdett hányni. Azt olvastam begyhurut.. és hogy az orvos is csak pénzt gombol le, mindenképp belepusztul a madár.

Mit csinalok rosszul?? Boltban veszem meg a csomagolt magkeveréket, és szénsavmentes ásványvizet kapnak inni. Nagy voiler, és meg onnan is három naponta ki vannak engedve repkedni.

Mit tehetek a hányó madárért???

Segítsetek!!

2013. jan. 6. 22:16
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Madárhomokot kapnak? Ha nincs ami a begyükben megőrölje a kaját akkor szokott ez lenni. Ha nem kapnak madárhomokot( ami nem egyenlő a sima homokkal) akkor elhaláloznak.
2013. jan. 6. 23:00
 2/6 A kérdező kommentje:

Közvetelenül az etető tálak mellett van egy madár-homokos tál is, láttam is h esznek belőle. Mondjuk konkrétan ezt a tojómat még nem láttam enni, de szerintem eszik mert a többiek is esznek.

Ma még egyébként nem hányt, de este tegnap nagyon sokat.

Azért köszönöm a választ.

2013. jan. 7. 12:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Úgy hány a madarad (meg akár az előző is), hogy közbe nagyon rázza a fejét és röpköd szana szét a köles? Volt egy madárkám aki csinált ilyet de ő nem pusztult bele azért kérdezem.
2013. jan. 12. 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi lehet a baja, de azért köszönöm a lepontozást, akárki is tette.
2013. jan. 12. 20:28
 5/6 A kérdező kommentje:

En nem pontoztam le senkit, mindjart nyomok is majd pozitivot.

Koszi h irtal.

Szerencsere nem hanyt tobbet, azota is jol van! :)

Razta a fejet igen es szanaszet repult egy tonna mag, nagyon ijeszto volt.

Viszont a masik madaramal is igy kezdodott, neki rosszabbodott, aztan elpusztult.

2013. jan. 28. 20:41
 6/6 anonim válasza:
de végül hogy javult meg? mert az én papagájomnak is ez a baja már fél éve és akármit csinálok neki nem múlik el
2014. okt. 26. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!