Hullámos papagáj alá, ha földet és arra sódert teszek, az jó?
Tudom, hogy egyszer már szerepel ez a kérdés (kicsit másképpen megfogalmazva), én tettem fel. De az egyetlen válaszolóm sajnos nem olvasta el rendesen mire vagyok kíváncsi, és használhatatlan választ adott. Emiatt a válasz miatt pedig már nem tudom előrehelyezni a kérdésemet.
Remélem most már kapok rá jó választ!!!
Előre is köszi!
Már zölddel próbáltuk, amit nagyon szeret. Amint letette a lábát és lépett kettőt úgy megijedt, hogy elkezdett vergődni, nem győztük nyugtatgatni. Pedig nem mentünk felé, hogy megijedt volna...szinte mozdulatlanul voltunk a szobában.
Az ha földet kap a sóderja alá, attól lesz valami gondja, baja?
Nem egészen értem miért kell neki lemenni...?
Ha nem túl forgalmas helyen van a kalitka és embermagasságban akkor le fog menni így is amikor 'lent lesz dolga', máskor meg természetes, hogy inkább magasabban van. Esetleg tegyél be neki egy ágat, közel az aljához amelyikről még kilát és ha biztonságosnak látja a környezetet akkor onnan le fog menni.
Próbáld ki, nem veszíthetsz vele! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!