Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Hullámos papagáj alá, ha...

Hullámos papagáj alá, ha földet és arra sódert teszek, az jó?

Figyelt kérdés
Túl magas a kalitkája alja, és nem szeret lemenni, mert nem lát ki. Kartondobozzal megemeltük, de azt nem szereti, lemegy és 1-2 pillanat nem telik bele, rohan fel.
2009. aug. 24. 16:46
 1/8 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy egyszer már szerepel ez a kérdés (kicsit másképpen megfogalmazva), én tettem fel. De az egyetlen válaszolóm sajnos nem olvasta el rendesen mire vagyok kíváncsi, és használhatatlan választ adott. Emiatt a válasz miatt pedig már nem tudom előrehelyezni a kérdésemet.

Remélem most már kapok rá jó választ!!!

Előre is köszi!

2009. aug. 24. 16:49
 2/8 anonim válasza:
100%
Sódert és földet ne tegyél a kalitkába!!Lehet kapni kalitkába való homokot,de szerintem az nem segítene!Az én papagájaim lemennek,nincs gond velük,pedig nem nagyon látnak ki ők sem!Tegyél le neki ételt vagy zöldet amit csipkedhet és talán lent marad!
2009. aug. 24. 16:56
 3/8 A kérdező kommentje:

Már zölddel próbáltuk, amit nagyon szeret. Amint letette a lábát és lépett kettőt úgy megijedt, hogy elkezdett vergődni, nem győztük nyugtatgatni. Pedig nem mentünk felé, hogy megijedt volna...szinte mozdulatlanul voltunk a szobában.

Az ha földet kap a sóderja alá, attól lesz valami gondja, baja?

2009. aug. 24. 19:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy nem szó szerint sóder, ilyen szemcsés kimondottan papagájoknak homok...állatkereskedésből.
2009. aug. 24. 19:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha papagájnak való homok akkor tedd alá, de azzal számolj, hogy nagyon szemetelni fog.
2009. aug. 25. 14:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Földet ne rakj, fölösleges, elég a homok. Lehet, hogy szemetel vele, de nem maradhat ki, mert ez nem csak azért kell, hogy oda végezze a dolgát, hanem az emésztéséhez is csipegeti, mert szüksége van rá.
2009. aug. 29. 10:36
 7/8 anonim ***** válasza:
53%

Nem egészen értem miért kell neki lemenni...?

Ha nem túl forgalmas helyen van a kalitka és embermagasságban akkor le fog menni így is amikor 'lent lesz dolga', máskor meg természetes, hogy inkább magasabban van. Esetleg tegyél be neki egy ágat, közel az aljához amelyikről még kilát és ha biztonságosnak látja a környezetet akkor onnan le fog menni.

Próbáld ki, nem veszíthetsz vele! :)

2009. szept. 9. 08:20
 8/8 anonim ***** válasza:
53%
Ja, még egy, a zöldet is teheted arra az ágra, ott csipegetheti, ami meg lehullik, az csábítani fogja le...
2009. szept. 9. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!