Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Hogyan rakjak ki a madaraknak...

Hogyan rakjak ki a madaraknak vizet?

Figyelt kérdés
Van több madáretetőnk, már nagyon sok idejár, de nem tudom vizet miben tegyek ki nekik mert van kutyánk, macskánk, szóval a földre nem rakhatom, ha pedig kis edényben rakom a fára az pár óra alatt befagy... Valami ötlet, hogy elég legyen naponta 1x újratölteni és addig be fagyjon?

2012. dec. 15. 14:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem kell 1000 liter hozzá, a kutyák táljában sem fagy meg, de egy 5 kilós itatót nem varázsolnék fel a fákra.. :) amúgy pedig nekem ez is számít, mert mikor kiraktam nekik egy kis tálban rögtön megszállták, szinte el is fogyott az összes, ha annyira meg tudnák oldani a közelébe se mennének.
2012. dec. 15. 21:11
 12/13 anonim ***** válasza:
54%
Valóban szükségük van az itatásra, ezt a Madártani Egyesület szakemberei is megerősítik. Mi úgy itatunk, hogy virágcserép- alátétben kiteszek reggel langyos vizet. Ha valaki otthon van, dél körül cseréli (amennyiben elkezd befagyni). Ha nem, hát csak másnap lesz cserélve, de szerintem az is számít, ha napi néhány órán át van lehetőségük inni. Azért az még télen is csak rövidebb időszak, amíg a nappali hőmérséklet - 5/ - 10 fok körül van tartósan.
2012. dec. 15. 22:29
 13/13 anonim ***** válasza:
70%
Ha felmelegített követ teszel az itatótálba, akkor később fagy be a víz.
2012. dec. 16. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!