Hogyan rakjak ki a madaraknak vizet?
Figyelt kérdés
Van több madáretetőnk, már nagyon sok idejár, de nem tudom vizet miben tegyek ki nekik mert van kutyánk, macskánk, szóval a földre nem rakhatom, ha pedig kis edényben rakom a fára az pár óra alatt befagy... Valami ötlet, hogy elég legyen naponta 1x újratölteni és addig be fagyjon?2012. dec. 15. 14:26
1/13 A kérdező kommentje:
*be ne fagyjon :)
2012. dec. 15. 14:27
2/13 anonim válasza:
Szerintem vízre nincs szükségük, azt megoldják más forrásból, tavakból, folyókból... Elég nekik az élelem. :)
3/13 anonim válasza:
Mi is tettünk ki több madáretetőt,de ez nekem eszembe sem jutott,mert minden tiszta hó, abból tudnak inni, nem?
4/13 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy eszükbe jutna havat enni, abból amúgy is többet kell akkor mint vízből, még hűtené is őket.. most minden úszik az eső miatt, de szerintem holnapra teljesen befagynak a pocsolyák, a tavakon is jég van..
2012. dec. 15. 14:48
6/13 anonim válasza:
rakjál ki nekik pl. Almát vagy egyéb gyümölcsöt amibe van lé.:DD
7/13 A kérdező kommentje:
A gyümölcsök ugyanúgy megfagynak a -15 fokban...
Marad a napi 2 vízcsere..
2012. dec. 15. 16:19
8/13 anonim válasza:
Nincs szükségük vízre ilyenkor. Megoldják maguknak :)
9/13 A kérdező kommentje:
De miből oldják meg? :D Mikor befagynak már a folyók is, akkor az utolsó pocsolya is, meg minden, nem hiszem hogy könnyen találnak... na de nem ez volt a kérdés:)
2012. dec. 15. 20:29
10/13 anonim válasza:
Istenem, nem a szaharában vagyunk hogy szomjan haljanak. Ha az lenne télen a legnagyobb bajuk a madaraknak hogy hogyan is találjanak vizet...
Amúgy meg kb cserélheted óránként is, mert úgysem, egy 1000 literes hordóba fogsz nekik vizet engedni, hanem egy tálba, ami kb az általad említett -15 fokban, 10 perc alatt meg is fagy.
Nálunk kinti papagájok is úgy kapnak, hogy reggel aztán isznak és pá. Max ha haza tudok jönni, akkor délben adok nekik megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!