Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Nem fogad el semmit a magvakon...

Nem fogad el semmit a magvakon kívül a hullámos papagájom. Miért?

Figyelt kérdés

3-4 hónapja vettem és eléggé félős, de barátkozok vele :)

ien kölesrudakat adok neki azokat nagyon szereti, de mikor almát vagy valami mást adok neki még meg sem kostolja...

2009. aug. 21. 22:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%

Azért mert a papagájok magvakat esznek.

Próbáld a napraforgómagot én azt adom neki.

2009. aug. 21. 23:15
 2/11 A kérdező kommentje:

köszi!

de a madarak nem csak magvakat esznek... zöldeleséget, gyümölcsöket is... és régebben volt egy papagályom az oda volt az almáért meg az iesmiért.

2009. aug. 21. 23:22
 3/11 anonim ***** válasza:
De ez a fajta csak azt.
2009. aug. 21. 23:51
 4/11 anonim ***** válasza:
az enyém sem evett először, aztán nem adtam neki vizet csak almát és sárgarépát de naponta frisset, 2 nap múlva összerágcsikálva találtam a gyümiket! :D Aztán már viz mellet is megette...
2009. aug. 22. 00:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
a mieink is azt csipegették előszeretettel,meg az ilyen magkeverékeket,aztán később kezdték kóstólgatni a banánt is,az almát nem ették ők sem...de szerették a vízben áztatott zabot és a gyermekláncfű levelet nagyon,valamint a salátalevelet.Ha akarja úgyis majd megkóstolja őket,ne aggódj
2009. aug. 22. 00:05
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek (:
2009. aug. 22. 01:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Dupla sajtburgert hoztál neki? Vagy mi?
2009. aug. 23. 16:49
 8/11 A kérdező kommentje:

az volt az első dolgom :P

látnád h hogy eszi a spagettit csliszósszal... -.-'

2009. aug. 24. 00:23
 9/11 anonim ***** válasza:
ilyenkor csak azt tudod tenni, hogy minden nap teszel be neki egy kis darab gyümölcsöt, és egyszer biztos meg fogja kóstolni. mindenképpen rá kell szoktatnod, mert a vitaminhiányból komoly gondok lehetnek... :S és a fürtös köles hízlal. tehát abból nagyon keveset adj neki és ne túl gyakran. azt is kipróbálhatod, ha engedi magát megfogni, hogy odatartod a gyümit a csőréhez, akkor biztosan megnyalja. xD
2009. dec. 29. 13:55
 10/11 anonim válasza:
lehet hogy az elején mikor megkaptad magvakat adtál neki.akkor megszokta.
2010. ápr. 18. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!