Hogyan beszélhetném rá anyukámat?
Állj elé és mond neki, hogy ha neki is jó, szeretnél vele értelmesen elbeszélgetni. Mond egy időpontot, leültök szépen és te elmondod, hogy miért szeretnél madarat. Ha a szavadba vág, mondd neki, hogy ha már leültetek felnőttek módjára beszélni, legalább a mondanivalód hallgassa meg és tiszteljen meg vele. Keményebben tedd oda magad. Ha hisztizik, mondd meg neki, hogy érveljen megfelelő érvekkel, hogy miért nem lehet madarad.
Hátha idővel, ha már rájön, hogy ennek így nincs értelme és felnőtt módjára beszélsz vele, akkor megenyhül.
Te se keseredj el, csak hidegvér. :) Sok sikert!
"Ezért mert az anyád vagyok..." :D
Szerintem gondold végig, hogy biztos akarod e ezt vagy csak belelkesedtél nehogy a végén neki legyen igaza!
A másik az, hogy próbálj meg apukádon keresztül szervezkedni hátha ő hajlik a dologra ha nem akkor meg próba szerencse elven állíts haza a papagájjal mert ha anyukádnak van szíve akkor úgyse ereszti szabadon pláne most. Ha nagyon gonosz akkor beszéld le a díszállatossal, hogy vissza viheted vész esetén. A maszek díszállatosok jó fejek szoktak lenni általában az ilyen témákban.
Minden esetre állítsad magad mellé a család többi tagját az a tuti de várj még a vásárlással egy kis időt, hogy anyukádban leüljön a vihar és ne hozd fel neki a témát elég ha a végeredményt látja.
Nekem is ilyen volt az anyukám most meg az asszony tesz keresztbe pont ezért beszéd meg tervezgetés helyett cselekszek és akkor tud róla amikor már ott van előtte és nem tehet semmit sem. :D
Készülj fel a lehetséges 10 éves élettartalomra és gondold meg, hogy tényleg betudod e vállalni ezt. Az öcsédet meg ne vedd számításba a gyerekek mindent megígérnek lelkesedésből.
Én ha belelkesedek egy állat iránt (nagyon sokszor) akkor várok 1-2 hónapot, hogy kitart e addig. Általában nem tehát marad az ami van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!