Hím vagy tojó ez a nimfa? Korát meg lehet képről állapítani?
2 hónapja vettem ezt a nimfa papagájt, már eszik a kezemből de még elég félénk, úgy tudom hogy a hímek könnyebben hozzászoknak az emberhez ;egy hete kezdtem szoktatni; viszont pároztatni szeretném, ezért érdekelne a neme, és hogy ha valaki látja kb mennyi idős lehet, mert így tudom mikor lesz ivarérett. még elég picike a teste, nemtudom hogy nőni fog e az is érdekelne. itt egy kép róla:)
szia, nekem hullámos papagájom volt, és náluk úgy volt, hogyha a csőr fölötti bőr kék, akkor hím, ha rózsaszín, akkor nőstény.
Eztmég anno az állatkereskedő mondta, nem tudom, hogy mennyire igaz, meg hogy igaz-e a nimfára, de én így kaptam őket párba.
Valószínűleg hím, de amíg a farktollai nem véglegesek addig nem lehet csak így képről megmondani( szerintem ). Annyira meg nem értek hozzá, hogy azt mondjam ezek már végleges farktollak :)
A végleges farktollai 1 éves kora körül nőnek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!