Mit tegyek ki a cinkéknek enni a teraszra hogy az undok vadgalambok ne menjenek rá?
Figyelt kérdés
Szeretnék etetni, de a vadgalambok elzavarják és kötekednek a cinkékkel, folyton ők falják be amit kiteszek.2012. nov. 22. 10:21
1/3 anonim válasza:
Vágj ki egy nagy flakon oldalán egy kis lyukat, csak ne legyen a széle éles. Azt kösd fel a fára vagy az ablakba. Abba tedd a napraforgót. Így csak a cinkék férnek majd hozzá.
2/3 anonim válasza:
Vegyél nekik fagyúgolyót, mi ezzel etetjük őket. Hálóban van, így nekik kell ki csipegetni, a veréb lusta kicsipegetni, a galambot pedig nem bírja meg a golyó.
Fressnapfben nem tudom lehet-e kapni, de szerintem biztosan, én az AlfaZoo-ban veszem 10 db kerül 590 forintba. Szeretik.
3/3 anonim válasza:
Sparban is vehetsz golyót, ott is árulnak ilyesmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!