Hogyan tudnám elűzni vagy elkergetni a ház környékéről a madarakat?
:D Itt te nem kapol ertelmes valaszt, tul sok a varosi allatbarat, aki a sok aratast is beszuntetne csak hogy telen ne haljanak ehen a madarkak.
Visszaterve, nem igen tudsz mit tenni keves loveval. Vannak ilyen tuskek amiket a tetore lehet szerelni, meg mindenhova ahova madarak szallnak, az tavoltartja oket, de az penzes.
Vagy ha vagy eleg meresz akkor madarilyesztot raksz a tetore. Bar annak nem hinnem hogy lenne ertelme, azt is elvinne egy vihar semmi ido alatt.
Amugy meg civilizalt emberek vagyunk. Azert lakunk hazakban, hogy a kulso tenyezoktol tavol maradjunk.
Nekunk a padlasra jutnak be, es ez egy kis padlas ugy hogy teto ter van. Bar engem nem zavar, mert tudok jol aludni.
Ui.: Lenne meg egy otletem, de akkor torolnek a hozzaszolasomat, irj privatot ha erdekel.
Ha valóban annyira zavaróak, hogy a pihenést teszik lehetetlenné (egyébként szerintem a körmük csörög az ablaküvegen), akkor pedig tényleg szét kellene nézni a földszinti részen, esetleg valami helyiséget átalakítva, hogy neked is ott lehetne egy szobád. Ezt az emeleti padlás-szobát pedig meghagyni akár tárolónak, vagy kamrának, spájznak vagy ruhaszárító-vasaló helyiségnek.
A kertes családi házakban könnyebb egy plusz lakószobát alakítani, mint akármi másfajta épületekben.
Mert az, hogy befedni az ablaküveget, hogy a körmük ne kopogjon rajta, azt nem tudod megcsinálni, mert akkor már semmi fény, sem levegő stb. nem fog tudni bejutni a szobádba.
Azt is látod, hogy nincs lehetőség a madarakat elriasztani, hiába riasztol el 10-20 madarat ma, holnap ott lesz másik ugyanannyi. Szélmalomharc.
Tenyleg zavaro tobbszaz vereb csipogasa hajnalban,nem csiviteles,enek,hanem oruletes ricsajt csapnap a csipogasukkal.
Megoldast kersek en is
Kerdezo neked megoldodott veg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!