Hogyan tudnám elűzni vagy elkergetni a ház környékéről a madarakat?
Mit nem adnék, ha a mi házunk körül lenne jó sok kismadár :) Olyan részei a természetnek, ami a mindennapi szürke hétköznapokba egy kis színt és vidámságot visznek :)
Ha semmiképpen sem bírod őket elviselni, akkor írj az MME-nek e-mailt, és kérj tőlük tanácsot, hogy mivel a leghatásosabb távol tartani őket a háztól.
Mindenesetre semmiképpen se bántsd őket, akkor sem, ha zavarnak.
Azt a betyár élet milyen válaszokat kapok,
-fene fogja etetni őket így is elszaporodtak rendesen
-apámmal nem cserélek
-hol írtam hogy én vagyok a világ közepe?
23 éves vagyok 190 cm szerintem felnőttem rendesen
kérem a kérdésre válaszoljanak/tok!egyéb,okostojás dumáktól mentesen.
Nálam meg az erkélyen garázdálkodnak, ha úgy hozza kedvük.
És van, amikor nemcsak a reggeli ébredésük csicsergését hallgatom, volt már olyan, amikor esküszöm nektek: valószínű, hogy a madár-papa kimaradt éjszakára, és amikor hajnalban hazaért, a mama amilyen rikácsolást csapott. A madár-papa pedig csak megszeppenve kérte a bocsit, meg esküdözött... Hát olyan jó még életemben nem nevettem!
Nem hiszitek, mint a házsártos feleség és a lebukott férj veszekedését hallgattam volna! :))))
(Mégsem mondom, hogy ki kellene vágni a fát!)
"hát költözz te drága zsuzsa az értelmes kommenteddel együtt"
Nem én papnaszkodom, hogy a madarak nem lábujjhegyen, suttogva közlekednek. Az, hogy egy ember mikor válik felnőtté nem attól függ, hogy milyen magasra nőtt. Majd ha belátod, hogy a természetben élő lényeknek ugyan olyan joguk van élni a saját életüket, ahogy neked volt odaköltözni és elfoglalni az életterüket, akkor majd felnőtt leszel. Aki képes az ablakon kiordibálni a madarakra, és elvárni, hogy ettől majd ők változtatnak a természetükön, legfeljebb durcás gyereknek nevezhető, és akkor nagyon finoman fogalmaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!