Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Segítség! A szüleim találtak...

Segítség! A szüleim találtak egy madárkát, mit tehetünk érte?

Figyelt kérdés
Az udvarunkon találták, nem használja a lábát, nem is mozgatja. Minél hamarabb szeretném eljuttatni egy madárkórházba, kérlek adjatok címet Budapesten, ahova vihetném!!! Nagyon sajnálom őt, de egyszerűen én nem tudok mit kezdeni vele, nem bírom a tollas állatokat :(((
2009. aug. 4. 19:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%
Hívd fel az állatkertet, ott is ellátnak ilyen talált állatokat, vagy állatorvoshoz is elviheted, aki ellátja és kihívja a madármentőket, sajnos közelebbit én sem tudok.
2009. aug. 4. 19:47
 12/18 anonim ***** válasza:
37%
Tudod, ha valamelyik családtagomról lenne szó, az én szám is habzana. De ez egy madár, amit most találtatok az udvaron. Ne spilázd túl, és főleg ne fenyegetőzz itt, senki nem fog "nagynak" tartani miatta. Esetleg, aki normálisan válaszolt volna egyébként, majd nem fog egy ilyennek, mint te.
2009. aug. 4. 19:49
 13/18 anonim ***** válasza:
64%

Ugyan hogy vinné el Hortobágyra? Hát, neked is kb annyi eszed van, mint annak a madárnak... vagy ha annyira tudod mit kell csinálni vidd át te a fél országon! :S

Szerintem hívd fel az állatkertet, én már adtam be egy verébfiókát, akit ott neveltek fel, és aztán elengedték, tehát nem lett belőle állateledel a közhittel ellentétben.

2009. aug. 4. 19:50
 14/18 anonim ***** válasza:
25%

egy madár megette a 100lábumat.

azóta puskával vadászok rá...

pedig mondtam a madaraknak, hogy ő ne egyék meg, de nem...

2009. aug. 4. 19:51
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat, elvitetem egy állatorvoshoz. Nem akarom, hogy itt haljon meg. Már gyerekkorom óta rosszul vagyok a madaraktól, ezért akarom minél hamarabb valahova eljuttatni, ahol tudnak kezdeni vele valamit. Bocsánat a durva válaszomra, de nem vagyok éppen nyugodt a közelségétől, kifejezetten ideges vagyok, ezáltal hirtelen haragú is. Köszönöm a gyors válaszokat még egyszer.
2009. aug. 4. 19:53
 16/18 anonim ***** válasza:
15%
Legközelebb a Noé állatotthonba vidd..ott csinálnak is vele valamit..
2009. aug. 4. 21:44
 17/18 anonim ***** válasza:
69%
Neveltem már fel sok fészekből kiesett, vagy összetört odúból erdőben földre került kis tollast is. Mindenhová (munkahelyre is) magammal vittem, eleinte keményre főtt tojás sárgájával, húscsikokkal, később lisztkukaccal etettem. Főnök csak nevetett, neki tetszett a dolog, kismadár ott tanult repülni. De amikor szépen kitollasodott, megerősödött, mert védett madár volt, elvittem egy gyűrűzőtáborba, kapott ő is gyűrűt és ugyanolyan fiatalokhoz csatlakozott. A következő tavasszal talán visszajött és családot alapított.
2009. aug. 13. 23:18
 18/18 anonim ***** válasza:
58%
Évtizedekkel ezelőtt híresek voltak Tandori Dezsőék verebes történetei, ők is felneveltek sok fiatal vagy sérült kismadarat. Könyvben meg is örökítették őket. Még verseket is írtak róluk.
2009. aug. 13. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!