Lehet hogy depressziós a papagájom?
Van egy hím katalin papagájom, 8 hónapja vettem, azóta is remeg mikor a kalitkához megyek enni adni neki vagy friss vizet cserélni.Fázni biztos nem fázik!
Sokszor felborzolja a tollait és akár egy óráig is egy helyben ül az itatója mellett, ez mitől van?
Ha a kalitka felé nyúlok, kapkod az ujjam felé, pedig nem szoktam ráerőltetni semmit.
Nagyon sokat iszik,de csak magvakat eszik, a csőrkoptatót nem használja. Nagyon sűrűn, hígat, szinte színtelent űrít.Egyik játékával sem játszik.
Segítsetek mit csináljak!!
Sziasztok! Köszönöm a válaszaitokat!
Elég ritka ez a faj Magyarországon és az idei katalin papagáj kelések nagyon rosszak lettek így eddig minden keresés ellenére nem találtam neki párt, tegnap viszont felvettem a kapcsolatot egy tenyésztővel, de mivel nagyon messze lakik csak 9-én jut el idáig a párja! :D Nagyon boldog vagyok:D
Már a vitamin ellátásán is javítottam egyáltalán nem iszik sokat, az ürüléke is normális!
A tükör nem jó megoldás, szerintem nézz utána!
Mindenkinek köszönöm ! :D
jól tudod, hogy tudom, hogy tilos ( ha ez nekem szólt):)
7-es voltam!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!