Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Találtam a padláson egy...

Találtam a padláson egy denevért mit csinájak vele?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit tudnék vele kezdeni várom a válaszokat

2012. aug. 20. 13:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%

"de mit fog enni/inni mégsem hagyhatom éhenhalni etetni kell nem mindig tudom mert van ugy hogy 4-3 napig nem leszek itthon"

A leirtak alapján te denevért tartasz. Minek,ha félsz tőle?

UI:hagyd nyitva az ablakot majd elmegy (és hozza a barátait) enni/inni tud magától is.

2012. aug. 20. 14:11
 12/21 anonim ***** válasza:

Szerintem készül valamire ;)

Mellesleg a denevér emlős, nem madár. Ám irtó büdösek. Ha beköltözött hozzátok, nem vennék rá mérget, hogy csak úgy távozik az őszig, max. késő nyáron vadászni.

2012. aug. 20. 14:18
 13/21 A kérdező kommentje:
Jólvan hát én nem ugy gondoltam hogy félek csak ha megharap és van valami betegsége akkor én is rábas.ok
2012. aug. 20. 14:18
 14/21 anonim ***** válasza:
95%
mondom ne nyulj hozzá... (metrt amugy veszett is lehet) hagyd szépen nyitva az ajtót ablakot vagy amin kibe tud repülni, a kajálást ivást elintézi ő magának, eddig se kellett a segítséged neki... csak most megtaláltad miközben aludni akart azt ennyi...
2012. aug. 20. 14:20
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Békén kell hagyni. A denevérek előszeretettel bújnak sötét, csendes helyre, ott pihennek. Ha bement, ki is megy majd. Az élelmezést pedig megoldja magának ;-)
2012. aug. 20. 14:25
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha valahol ki tud menni, akkor jó. Egyébként magától ment be oda, nyilván majd kimegy ha akar, és tud is valahol.
2012. aug. 20. 14:54
 17/21 anonim ***** válasza:

Szerintem Dracula az, csoda hogy még nem szipolyozta ki az egész családod vérét.

Ledobod egy hálóval vagy valami pléddel azt kiviszed ha nem tudod kikergetni oszt cső.

2012. aug. 20. 15:13
 18/21 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy denevér? Csak mert ha még annyit sem tudsz, hogy a denevér emlős és nem madár, akkor én abban sem vagyok biztos, hogy denevért találtál... Attól, hogy valaminek szárnyai és 2 lába van, még nem biztos, hogy madár. Amúgy meg sok vizet zavar az a szerencsétlen a padláson? Nem fog megharapni, jobban fél az tőled, mint te tőle!
2012. aug. 20. 15:34
 19/21 anonim válasza:
59%
Edmeg, süsd ki, vagy csináljál belöle denevér ragut:))xd
2012. aug. 20. 16:14
 20/21 anonim ***** válasza:
Kapd el és csinálj belőle hurkát.DE NE VÉReset.
2012. aug. 20. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!