Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Találtam egy verebet vérzik...

Találtam egy verebet vérzik mit csináljak? SOS?

Figyelt kérdés

vérzik a hasa nem repül út közepén volt, egy pici pont van a hasán az vérzik.

csináltam neki egy kis mesterséges fészket" és tettem neki kupakba vizet mit csináljak?

2012. júl. 25. 15:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
forró víz ,közbe meg tegyél egy tepsit a sütőre
2012. júl. 25. 15:32
 2/11 anonim ***** válasza:
25%
Hol laksz?
 3/11 anonim ***** válasza:

Állatorvost kellene megkérdezni vagy megmutatni neki, hogy megtudd, mennyire súlyos a sérülése. Nem értek sajnos én se hozzájuk, de neten olvass utána, hogy lehet őket etetni, én ezt találtam itt gyakori kérdéseken, bemásoltam neked:

Ha már nincs jobb megoldás: Nyers hús (pulyka, v. csirke), főtt rizs, főtt tojás, sajt. A hús legyen a legnagyobb mennyiségben. Ezt össze kell pépelni. Csipesszel lehet etetni, talán az elején kicsit erőszakolni kell, de ha rákap az ízére...... Ezeket a csipeteket, lehet vízbe mártani, etetés előtt, több inni nem kell. Etetés, kb. 30 percenként. A kajában vannak romlandó dolgok is, ezért hűtőbe, vagy fagyasztóba vele. Mindig csak 1-2 órás mennyiség legyen szobahőmérsékletű. Ezzel a kajával, mindegy, hogy növény, vagy rovarevő a madárka. Nekem, sajnos már sokszor kellett használnom, de jó recept. Viszont repülni előbb fog megtanulni, mint önállóan enni!

Lisztkukacot írják még, pipettával itatni, csipesszel etetni! ennyit találtam, sok sikert :)

4/11 anonim ***** válasza:
még kifelejtettem, vízbe mártogatott csirkehús, így a folyadék is megvan
2012. júl. 25. 15:33
 5/11 A kérdező kommentje:

ez egy felnőtt madár, tud repülni kis hosszakat, szökni próbál szegényke, de vérzik a hasán egy kis lyuk, lefertőtlenitem meg bekötöm megitatom fecskendővel

elsőnek meg üzenem,hogy süsse meg az édesanyját

2012. júl. 25. 15:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Akkor jobb helyzetben vagy, hogy nem fiókáról van szó, azt hittem, hogy még fióka. Szerintem egy darabig figyelgesd, ha van lehetőséged, azért az állatorvosnak is megmutathatod....adhatsz neki magvakat is, úgy olvastam, hogy a felnőttek szeretik a magvakat.
2012. júl. 25. 17:08
 7/11 A kérdező kommentje:
elmentem venni neki kölest, inni iszik ha a csőréhez csöpögtetek fecskendőből.
2012. júl. 25. 17:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor jó :) remélem rendbe jön, sebe hogy van? Már nem vérzik? Lehet nem kell sokáig fogságba tartanod, hisz azért sok olyan madarat látni, akinek maradandó sérülése van-pl galamboknál nincs lábuk stb.....remélem nincs fiókája, mert akkor nem szabad sokáig bezárva tartani, bár fogalmam sincs, mikor fészkelnek, nem értek hozzájuk. A lényeg, hogy eszik, iszik, így nem gyengül le. A sebet jól tetted, hogy elláttad, így nem fog elfertőződni. Meddig marad nálad?
2012. júl. 25. 20:58
 9/11 A kérdező kommentje:

nem vérzik már, iszik,eszik,kakil:)

holnap,ha tud repülhet haza..most hatalmas vihar van,nem engedem el.:)

2012. júl. 25. 21:03
 10/11 A kérdező kommentje:
kimentem hozzá reggel, nagyon menni akart..elengedtem, szépen elrepült, remélem nem lesz baja.:)
2012. júl. 26. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!