Találtam egy verebet vérzik mit csináljak? SOS?
vérzik a hasa nem repül út közepén volt, egy pici pont van a hasán az vérzik.
csináltam neki egy kis mesterséges fészket" és tettem neki kupakba vizet mit csináljak?
Állatorvost kellene megkérdezni vagy megmutatni neki, hogy megtudd, mennyire súlyos a sérülése. Nem értek sajnos én se hozzájuk, de neten olvass utána, hogy lehet őket etetni, én ezt találtam itt gyakori kérdéseken, bemásoltam neked:
Ha már nincs jobb megoldás: Nyers hús (pulyka, v. csirke), főtt rizs, főtt tojás, sajt. A hús legyen a legnagyobb mennyiségben. Ezt össze kell pépelni. Csipesszel lehet etetni, talán az elején kicsit erőszakolni kell, de ha rákap az ízére...... Ezeket a csipeteket, lehet vízbe mártani, etetés előtt, több inni nem kell. Etetés, kb. 30 percenként. A kajában vannak romlandó dolgok is, ezért hűtőbe, vagy fagyasztóba vele. Mindig csak 1-2 órás mennyiség legyen szobahőmérsékletű. Ezzel a kajával, mindegy, hogy növény, vagy rovarevő a madárka. Nekem, sajnos már sokszor kellett használnom, de jó recept. Viszont repülni előbb fog megtanulni, mint önállóan enni!
Lisztkukacot írják még, pipettával itatni, csipesszel etetni! ennyit találtam, sok sikert :)
ez egy felnőtt madár, tud repülni kis hosszakat, szökni próbál szegényke, de vérzik a hasán egy kis lyuk, lefertőtlenitem meg bekötöm megitatom fecskendővel
elsőnek meg üzenem,hogy süsse meg az édesanyját
nem vérzik már, iszik,eszik,kakil:)
holnap,ha tud repülhet haza..most hatalmas vihar van,nem engedem el.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!