Kukoricát lehet adni hullámos papagájoknak?
Pár szem is nagy. Nem a mennyiséggel van probléma, hanem azzal, hogy nem tudja lenyelni. Ha mindenáron kukoricát akarsz neki adni, akkor valahogy törd össze, de még igy sem biztos, hogy megeszi. Még a napraforgót sem nagyon eszi meg a hullámos papagáj.
Nekem nimfáim vannak most, de még azoknak is nagy a kukorica.
Az én nimfáim és a hullámosom is megeszi az egész kukorica szemeket(az egyik kedvenc kajájuk). Sőt ha az egész kukoricából adok nekik egy darabot arról is leszedik a szemeket.
Nem egészben nyelik le. Van eszük. Kis darabokban eszik meg a szemeket.
Pl. az egyik nimfám a piros ribizlit is szereti pedig az se kicsi. Én mostanában nagyobb darabokban vagy egészben adok nekik mindent a baracktól kezdve a dinnyén át a főtt lencséig.
Saját videóm(kukoricát és borsót kaptak épp(a borsónak általában kiszedem a közepét mert a külsejét egyik se eszi meg még a nagyobb papagájom is mindig "kibontja" a borsó szemeket)): http://www.youtube.com/watch?v=KD4OwZzvHtQ
Ja és nyersen és főve is kaphatnak belőle. A mirelit mexikói mixben lévő kukoricából(,borsóból,répából) is kaphatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!