Papagájoknak lehet adni kamillateát ha betegek?
Figyelt kérdés
azt vettem észre hogy meg van fázva a hullámos papagájom(lány)
az állatorvos elment nyaralni valahová.
más állatorvos pedig nem lakik erre felé.
és még mit adjak a papagájomnak??
köszi a válaszokat előre is!!
2012. jún. 22. 17:51
2/8 anonim válasza:
Lehet. Megfőzöd a kamillateát, berakod a ketrec aljára, és letakarod a ketrecet. "Gőzölögtesd a madarat." Persze figyelj rá, ne maradjon alatta sokáig. De ilyen időbe hogy tudott megfázni? Huzatos helyen tartod?
3/8 anonim válasza:
Ja, azt kifelejtettem:
Rengeteg vitamin! Gyümölcs, zöldség, vitamincseppek. stb. A ketrecet meg ne teljesen takard le, az egyik oldala legyen szabadon.
4/8 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy fázott meg.
nem tartom huzatos hellyen.
de ugy tudtam a gőz nem tesz jót a madaraknak.
2012. jún. 22. 18:13
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
és a kamillateát meg lehet itatni velük?
2012. jún. 22. 18:27
7/8 anonim válasza:
Nem hinném, hogy azt maguktól megisszák. Lenyomni a torkán meg nem szabad, és hasmenést is okoz nekik. Ne itasd meg vele!
8/8 anonim válasza:
Ihat kamillateát, csak gyengére kell főzni, nem kell beízesíteni, és persze ki kell hűteni. A mieinknek főleg télen adom, még ha nem betegek, akkor is. Megisszák, ha szomjasak lesznek, sőt, az egyik hullámosom kifejezetten imádta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!