Hogy adjak a hullámosomnak bármilyen zöldséget, gyümölcsöt ha nem eszi meg? Mit csináljak, hogy megegye?
Eleinte nekem se ették, de most már igen.
Én mindent reszelve adok nekik, ez bevált.
Előbb-utóbb enni fog.
Vedd el a kajáját este és reggel vagy kicsit később gyümölccsel,zöldséggel összekevert magkeveréket vagy csak gyümölcsöt,zöldséget adj neki. Kísérletezd ki milyen formában eszi meg a dolgokat(reszelve, apró darabokban, nagyobb darabokban, karikákban,stb).
Nálam úgy előbb megkóstolják az új dolgokat ha keveset adok nekik belőle tehát csak annyi pl. sárgarépát adj neki hogy kilátszódjon az etetőtál alja.
És mindent megszáradás,megbarnulás,megromlás előtt vegyél ki tőle(max 3-4 órát hagyd nála). Ebben a melegben nagyon gyorsan megpenészesedik minden.
Türelem. Idővel(hetek akár hónapok múlva) elkezd majd kóstolgatni. Csak az a fontos hogy mindennap adj neki valamit a magokon kívül.
A főtt tojást megeszi?
Ha a főtt tojást se eszi meg akkor hetente többször próbálkozz vele de csak addig amíg el nem kezdi mindig megenni mert utána elég 1-2 hetente adnod neki. A kiegészítő kaját között talán a főtt tojás a legfontosabb.
Mint már írtam csak türelem. Idővel enni fog belőlük.
A vitaminos rudakból csak ritkán vegyél. A mézes karikából pedig soha ne vegyél(inkább csinálj házilag).
Sok cukrot és egyéb mesterséges anyagokat tartalmaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!