Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mit csináljak? SEGÍTSETEK,...

Mit csináljak? SEGÍTSETEK, NAGYON SÜRGŐS!

Figyelt kérdés

Szóval van egy kopasznyakú kakasunk, róla lenne szó. Van még 6 tyúkunk, közülük az egyik törpe; és van még egy törpe kakasunk.+ van még 5 csirkénk, abból még nem tudjuk melyik milyen nemű. Apáék le akarják vágni a nagy kakasunkat, mert amikor felugrik a kicsire összekaparja a hátát, és leszedi a tollat róla, meg hát elég nagy hozzá. A másik amiért le szeretnék, hogyha bekerülnek a csirkék közéjük, (mert még külön vannak) akkor a kis kakasokat is kinyírná. Kérlek segítsetek valami megoldást találni! Nem vagyok kíváncsi az olyan válaszokra, hogy 'jaj milyen elfogult vagyok már, ez csak egy kakas' stb.

Már arra is gondoltam, hogy régen kiherélték a kakasokat, mondjuk nem ebből az okból, de akkor szerintetek hogyan viselkedne? Vagy ezzel nagyon elrontanám az életét? Lehet, nagyon hülye ötlet, de kérlek válaszoljatok, és SEGÍTSETEK!!

2012. júl. 8. 21:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
téged is megtámad a kakasod? ha igen akkor az baj...nekem is volt 1 agresszív kakasom, de elajándékoztuk. városban lakunk és van 1 ismerősünk, aki különösen szereti a rossz kakasokat. pl:a kakas sarkantyújára csavart rakott, hogyha ugrál, támad akkor a kakas a saját fenekét verje meg ilyen poénos dolgok. sajnos vannak ilyen bolond kakasok.de szerintem megmaradhatna mert az a hobbid. más mindig buliba/discoba megy te meg 1 kakassal játszol.
2012. júl. 23. 22:03
 12/19 anonim ***** válasza:
Utolsó: az ismerősöd nagyon szemét! :P
2012. júl. 24. 12:33
 13/19 anonim ***** válasza:
nem szemét hát de inkább hagyná hogy a kakas szétverje őket? amúgy van 1 kacsa ami megette a kiskacsáit, azt meg 1 autóhoz kikötötte :D
2012. júl. 24. 15:27
 14/19 anonim ***** válasza:
Persze, ne hagyja, de akkor is állatkínzás, amit csinál. Szerintem egyáltalán nem vicces az ilyesmi... :((
2012. júl. 24. 15:37
 15/19 anonim ***** válasza:
ez nem állatkínzás. a kakasnak a fenekét csak akkor üti a csavar hogyha támad valakit/ valamit és a kacsát meg hagyná hogy megegye a kiskacsáit? amúgy a kacsa a lábánál van kikötve, tud mozogni, külön van kajája is vize. remélem megmarad a kakasod kérdező
2012. júl. 24. 19:29
 16/19 anonim ***** válasza:
Ja, az úgy már más. Én valahogy úgy képzeltem el, hogy az autóhoz kötötte a kacsát, aztán elindult vele és maga után húzta. :P
2012. júl. 25. 11:37
 17/19 A kérdező kommentje:
De igazából nem játszom vele...Mindenkit megtámad; nemsokára bekerülnek a kiscsirkék közéjük, és agyon fogja verni őket; és a törpetyúk hátáról lekaparja a bőrt. Nem tudom, mit csináljak...
2012. júl. 25. 12:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Különítsétek el őket, vagy marad az eladás, levágás. :(
2012. júl. 25. 14:24
 19/19 anonim ***** válasza:
szerintem akkor talán jobb túlesni rajta. nekem a kakasom 1ik napról a másikra bolondult meg. az ilyen fajta kakas kiszámíthatatlan. de a sarkantyúja hegyét le lehet vágni. akkor is erős marad de mást énse tudok
2012. júl. 25. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!