Mit csináljak? SEGÍTSETEK, NAGYON SÜRGŐS!
Szóval van egy kopasznyakú kakasunk, róla lenne szó. Van még 6 tyúkunk, közülük az egyik törpe; és van még egy törpe kakasunk.+ van még 5 csirkénk, abból még nem tudjuk melyik milyen nemű. Apáék le akarják vágni a nagy kakasunkat, mert amikor felugrik a kicsire összekaparja a hátát, és leszedi a tollat róla, meg hát elég nagy hozzá. A másik amiért le szeretnék, hogyha bekerülnek a csirkék közéjük, (mert még külön vannak) akkor a kis kakasokat is kinyírná. Kérlek segítsetek valami megoldást találni! Nem vagyok kíváncsi az olyan válaszokra, hogy 'jaj milyen elfogult vagyok már, ez csak egy kakas' stb.
Már arra is gondoltam, hogy régen kiherélték a kakasokat, mondjuk nem ebből az okból, de akkor szerintetek hogyan viselkedne? Vagy ezzel nagyon elrontanám az életét? Lehet, nagyon hülye ötlet, de kérlek válaszoljatok, és SEGÍTSETEK!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!