Kaptam két zebrapintyet,még kicsik és sajnálom őket hogy egész életükben bezárva lesznek...nem rossz nekik,hogy nem tudnak nagyokat repülni? Vagy engedjem ki néha őket a szobában?
nekem kanárim meg papagályom volt anno. Én kiengedtem a szobába őket minden nap. csak vigyázz, hogy minden zárva legyen. Hátrány, hogy mindent összetojnak:)
2009. júl. 10. 18:26
2/14 anonim válasza:
de. és szerintem ez állatkínzás, fel is jelenek mindenkit aki ilyet tesz.
2009. júl. 10. 18:29
3/14 anonim válasza:
en meg teged jelentenelek fel, hogy hulye vagy.. Amugy a kerdezonek irom, hogy nem szenvednek, nekem is ott vannak mar 3 eve, es jol elvannak..
2009. júl. 10. 18:33
4/14 anonim válasza:
annak a valaszolonak irtam, akinek most tortoltek ki az uzenetet..
2009. júl. 10. 18:33
5/14 A kérdező kommentje:
értem.Csak azért kérdeztem,mert elvileg a madarak természetes közege az erdő,szóval nem hinném hogy jól érzik magukat egy kis ketrecben.viszont ha már születésüktől fogva ott élnek,akkor ezt szokják meg,nem?
2009. júl. 10. 18:35
6/14 anonim válasza:
Biztosan nem élvezik a bezártságot, de kalitkák között is vannak kicsik, nagyok. Sőt volierbe is lehet tenni őket, amit egész jó dolgokkal lehet berendezni. Azért így is szoktak szaporodni!? Amúgy én sem szeretem a kis helyre zárt állatok gazdáit.
2009. júl. 10. 18:38
7/14 anonim válasza:
Nekem egyszer egy kalitkám volt,úgy hívták hogy Ketrecke,és vittem neki egy madarat de nem bírta sokáig és el is hunyt szerény kicsi Ketrecem:'(
2009. júl. 10. 19:15
8/14 anonim válasza:
Szerintem nem jó,ha egy állat be van zárva.Legalábbis aki egy kicsi kaltkába zárja be.De van két megoldás is
-Engedd ki a szobába minnél többet
.Lehet építeni,venni mostanában hatalmas röpdéke,ami jó az állatoknak..
Szerintem az olyan állatokat nem kéni kiszakítani a természetes környezetéből ami már vad.Vagyis úgy értem,az ROSSZ ha egy állatot a vadonból szakítanak ki,de ha alapból fogságban születik az ELFOGADHATÓ
2009. júl. 10. 19:42
9/14 anonim válasza:
1-ami már hozzád kerül az ált nem erdei
2-ha kiengeded lehet hogy el fog pusztulni a nagy stressz miatt én nem engedném ki.
3-jobb hejük van bezárva mint a szabadban
4-csinálj egy röpdét 15000ft-bol már jot lehet(:
2009. júl. 10. 22:30
10/14 Dávid válasza:
Szia, dehogynem szenvednek, csakúgy, mint a nagyobb testű kutyák is lakásban, vagy az ember egy kisszobában.
De ha naponta csak egy órára-fél órára megröpteted, az pont elég neki, elfárad:)
Nekünk kutyánk volt egy nagyon kicsi kertben, és imádott sétálni, de amikor már másodszor akartuk vinni sétálni, akkor már nem rajongott az ötletért:)
Szóval bármit lehet kis helyen tartani: madarat, tengerimalacot, kutyát, csak engedd ki néha!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!