Honnan tudom megállapítani, hogy milyen nemű és mennyi idős lehet? Kaját már vettem neki, kalitkában volt de mekkorában kell tartani?
A korát nem biztos de a nemét ha raksz fel képet meg tudom mondani.
A tartásáról szerintem mindent megtalálsz itt: [link]
A vad-szepseges oldalt olvasd el, ott tömören mindent magtalálsz kb.
van egy másik is: papagajidomitas.blogspot.com
A viaszhártya színéről az orrán meg tudod állapítani. Ha kék, akkor fiú, ha rózsaszínes, barnás, akkor lány.
Természetesen kell akkora kalit neki, hogy ki tudja nyújtani a szárnyát, de nem csak akkora kell. LOL
Olyan kell, amiben tud repkedni. A madarak repülni szeretnek, nem punnyadni egy kis kalitkában.
Készíteni is egyszerű. Fa keretre ha teszel ponthegesztett dróthálót. Ennek négyzetmétere úgy 400-500 Ft. Elég nagyot is tudsz így készíteni, és még olcsóbb is, mint a bolti, valamint megfelelőbb is. Téglatest alakú kalitot szeretik, ebben tudnak repkedni.
Vegyél mellé párt is, a hullámos rettentően igényli ezt. Az ülőrudak friss faágak, ha lehet fűzfaágak legyenek.
Kisfiú!!! :))
Jövőhéten kap egy kislányt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!