Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Ez milyen fióka? (képpel)

Ez milyen fióka? (képpel)

Figyelt kérdés

A cicám hozta be...

[link]

[link]

2012. júl. 6. 12:26
1 2 3 4
 21/40 anonim válasza:

Csipesszel is próbáltad?

Hogy óvatosan kinyitod a csőrét?

2012. júl. 6. 14:46
 22/40 A kérdező kommentje:
Köszi, tényleg csíz fióka! :) Fogpiszkálóról próbáltam, ki is nyitottam a csőrét, de elfordította és rázta a fejét.
2012. júl. 6. 14:48
 23/40 anonim válasza:
A csíz viszont magevő, ha jól tudom.
2012. júl. 6. 14:55
 24/40 anonim ***** válasza:

Amúgy nem csíz fióka, hanem tengelic. Írjátok be google képkeresőbe. Hasonlít a csízre is, de a színe és a szárnytollainak mintázata alapján TENGELIC. Nem annyira sárgás a begye és a hasa.

Magokkal, hernyókkal és bogarakkal táplálkoznak a kifejlett, felnőtt egyedek. Amíg fióka, addig több lágy táplálékra, fehérjére (ergo rovarokra) van szüksége.

2012. júl. 6. 15:02
 25/40 anonim ***** válasza:
A sárgarigónak nem fekete a csőre.
2012. júl. 6. 17:12
 26/40 A kérdező kommentje:
Még mindig nem eszik, próbáltam a párizsit is. :( Nem baj? Nem fog éhen halni?
2012. júl. 6. 19:01
 27/40 anonim ***** válasza:
Ha magevő akkor vegyél neki valami magkeveréket,pár száz forint. Illetve arra is figyelj,hogy ne száradjon ki. Fél óránként az ujjad hegyére vegyél egy csepp vizet és cseppentsd a csőrére,befogja "szippantani" :)
2012. júl. 6. 19:03
 28/40 A kérdező kommentje:
Ivással nincs gond, szerencsére iszik fecskendőből rendesen, és tényleg "beszippantja". :)
2012. júl. 6. 19:07
 29/40 anonim válasza:
Szerintem vidd el állatorvoshoz.
2012. júl. 6. 19:22
 30/40 A kérdező kommentje:
Nem tudom sajnos, de beszéltem az állatorvosunkkal. Azt mondta, etessem... Most egy ismim hoz tőle tubifex nevű "tápot", nemrég a rigót is azzal etettem, neki nagyon ízlett. Egyébként folyamatosan csipog, ez jó, vagy rossz?
2012. júl. 6. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!