Brutális gyilkosság áldozatai lettek a baranyai gyurgyalagok. Ki tehette?
A madarak néha méheket is elfogyasztanak, ezért gyanítják, hogy méhész lehetett az elkövető. Vagy unatkozó gyerekek? Mit gondoltok?
Felháborító, remélem hosszú időre lecsukják akárki is volt.
Remélem, hogy mivel homokbányáról van szó, használható nyomokat talál a rendőrség!
Nem vagyok egy szadista, de az elkövetőt ugyanígy büntetném: élve befalaznám!
Azért írtam, hogy talán méhészek, mert az egyik cikkben is említik ezt.
Ha pedig gyerekek voltak, akkor megerősíteném a 12 éves kor fölötti büntethetőséget. Az alatt meg a szülők feleljenek. Hihetetlen hogy senki nem bünteti meg ezeket. Talán majd a JóIsten.
Múltkor vagy 100 juh égett bent a hodályokban elevenen, mert pár csitri felgyújtotta szórakozásból.
Hát azon is kiakadtam . Hallgatom a híreket mondja a bemondó hogy egy kislány gyújtotta fel . Én kis naív gondoltam hogy egy cirka 6 éves kislány véletlenül gyújtotta meg. Eszem megáll hogy egy 14 évesnek nincs ennyi esze. Az már rég nem kislány a mai világban. Hála az égnek hogy már büntethető.
És itt is szerencsétlen állatok haltak meg. Szégyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!