Mi a véleményetek az új videómról?
Mindegyik papagájomnak a testén van a hám csak takarja a tolluk. A nimfákon kamikazee hám van( [link] A hulinak pedig házilag készítettem cipőfűzőből hámot de ugyanott,ugyanúgy van rajta mint a kamikazee a nimfáimon(hasán,hátán,szárnyai alatt,a nyaka két oldalán). A hasán lévő cipőfűzőhöz kötött kenderzsineg és a hozzá kötött a képeken nem látszódó fekete gumi az alap póráz(a gumi másik végé csuklóra illő hurok van).
A kenderzsineget/pórázt pedig SOHA nem engedném el. Soha nem kockáztatnám meg hogy elrepüljenek. Csináltam egy 10 méteres meghosszabbítást amit az alap póráz gumi végéhez csatolok egy karabinerrel. A másik vége pedig egy másik karabinerrel a farmergatyámhoz van rögzítve tehát nem fordulhat elő hogy kicsúszik a kezemből és elrepülnek.
Hé, nem Te vagy Papagáj az Idréről? :D
És az én nimfám is olyan, mint ezen a videódon:
http://www.youtube.com/watch?v=KoFkYYxWMgo&feature=relmfu
Nagyon szereti ha vakargatom a nyakát.
És aranyosak a Tieid! Jó ötlet a cipőfűzőből hámot csinálni! :D
Én vagyok Papagáj.:D
A vad színű nimfám kézzel nevelt ezért ha rajta múlna egész nap a fejét/nyakát vakartatná velem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!